Euroleague

Παραδέχθηκε αδικία κατά του Ολυμπιακού με Μακάμπι η Ευρωλίγκα!

Αναγνώρισε λάθος κατά του Ολυμπιακού στο εκτός έδρας ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ η Ευρωλίγκα.

Παραδέχθηκε επισήμως αδικία κατά του Ολυμπιακού η Ευρωλίγκα.

Μπόλικη κουβέντα σήκωσε η διαιτησία που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Όπως και τη δυσαρέσκεια των Πειραιωτών για δύο σφυρίγματα. Για την απόφαση να δοθούν τρεις βολές στον Γουίλμπεκιν για φάουλ του Παπανικολάου κι όχι η επαναφορά της μπάλας απ’ έξω. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ ευστόχησε και στις τρεις και μείωσε σε 68-69.

Επιπλέον, στέκονται στο γεγονός ότι δόθηκε απλό φάουλ εις βάρος του Αβντίγια πάνω στον Μπόλντγουιν κι όχι αντιαθλητικό. Αν και εξετάστηκε η φάση μέσω instant replay.

Από τη διοργανώτρια Αρχή παραδέχθηκαν ότι έγινε λάθος στην πρώτη περίπτωση. «Στο τέταρτο δεκάλεπτο με 27.9 να μένουν ο Ουίλμπεκιν πήρε τη μπάλα. Ντριμπλάροντας προς το καλάθι και 25'' πριν τη λήξη ο Παπανικολάου του έκανε φάουλ. Το φάουλ έγινε πριν την προσπάθεια για σουτ. Το φάουλ ήταν σωστό, αλλά έπρεπε να δοθεί χαμηλά και να υπάρξει επαναφορά για την Μακάμπι από την πλάγια γραμμή. Ο Ουίλμπεκιν δεν έπρεπε να εκτελέσει τρεις βολές», αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x