Euroleague

Παραδέχθηκε διαιτητικά λάθη στο Μπαρτσελόνα-Ζαλγκίρις η Ευρωλίγκα

Δικαιολογημένα ήταν τα παράπονα της Ζαλγκίρις από τη διαιτησία στην ήττα από την Μπαρτσελόνα, με την Ευρωλίγκα να παραδέχεται τα λάθη των τριών ρέφερι της αναμέτρησης.

Μετά την ήττα της Ζαλγκίρις από την Μπαρτσελόνα ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία, με την Ευρωλίγκα μία ημέρα μετά να τον… επιβεβαιώνει.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή, παραδέχθηκε πως οι Σάσα Πουκλ, Ηλίας Κορομηλάς και Μίλος Κόλιενσιτς λανθασμένα δεν υπέδειξαν παραβάσεις υπέρ του Μπράντον Ντέιβις και εις βάρος των Καταλανών στην τέταρτη περίοδο.

Η ανακοίνωση της Ευρωλίγκας:

«Στο τέταρτο δεκάλεπτο και ενώ απέμεναν 1:57’’, ο Εντγκάρας Ουλάνοβας αστόχησε. Ο Μπράντον Ντέιβις πήρε το επιθετικό ριμπάουντ και του έγινε φάουλ, καθώς ο Κέβιν Πάνγκος της Μπαρτσελόνα τον ακούμπησε στο αριστερό χέρι. Αυτό, λανθασμένα δεν το υπέδειξαν οι διαιτητές και θα έπρεπε να χρεωθεί προσωπικό φάουλ στον Κέβιν Πάνγκος και παράλληλα δύο ελεύθερες βολές στον Μπράντον Ντέιβις, καθώς η Μπαρτσελόνα είχε συμπληρώσει ήδη τα πέντε ομαδικά φάουλ.

Στη συνέχεια και μετά από αυτό, ο Μπράντον Ντέιβις επιχείρησε κάρφωμα, αλλά ο Άνταμ Χάνγκα του έκανε φάουλ, καθώς τον ακούμπησε στο δεξί του χέρι. Κι αυτό, επίσης, ήταν μία λανθασμένη μη υπόδειξη, η οποία θα έπρεπε να χρεωνόταν προσωπικό φάουλ στον Άνταμ Χάνγκα και τον Μπράντον Ντέιβις να εκτελεί δύο ελεύθερες βολές
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x