Ευρώπη

Παρέλαβαν τα δαχτυλίδια του πρωταθλητή στη Ζαλγκίρις

Μια μίνι φιέστα έγινε πριν την πρεμιέρα της Ζαλγκίρις στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς οι παίκτες παρέλαβαν τα δαχτυλίδια τους για την κατάκτηση της περσινής διοργάνωσης.

Η έξαρση του κορωνοϊού οδήγησε την οριστική διακοπή του περσινού πρωταθλήματος Λιθουανίας. Ωστόσο, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να αναδείξει πρωταθλήτρια τη Ζαλγκίρις, η οποία ήταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας εκείνη τη χρονική στιγμή.

Έτσι, πριν από το εναρκτήριο ματς της ομάδας του Κάουνας απέναντι στη Σιαουλιάι, για τη φετινή λίγκα, η διοργανώτρια αρχή παρέδωσε το τρόπαιο για το 22ο πρωτάθλημα στη Ζαλγκίρις, αλλά και τα δαχτυλίδια στους παίκτες, όπως δηλαδή γίνεται στο ΝΒΑ.

Από το περσινό ρόστερ, παρόντες την τελετή ήταν εννιά παίκτες και συγκεκριμένα οι Γουόκαπ, Λεκαβίτσιους, Χέιζ, Γιανκούνας, Λουκοσιούνας, Μιλάκνις, Γκέμπεν, Γιοκουμπάιτις και Γκριγκόνις.

Όπως είναι φυσικό, τα δαχτυλίδια τους θα παραλάβουν και εκείνοι που αποχώρησαν αυτό το καλοκαίρι από την ομάδα, δηλαδή, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και οι βοηθοί του, αλλά και οι Ρίβερς, ΛεΝτέι, Λαντέιλ, Ουλάνοβας και Βένσκους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x