NBA

Παρουσία Κόμπι τα αποκαλυπτήρια στο άγαλμα του Σακίλ (video)

Οι Λέικερς αποκάλυψαν το άγαλμα του Σακίλ Ο’ Νιλ και η παρουσία του «παλιόφιλου» Κόμπι Μπράιαντ έκλεψε την παράσταση.

Ένα μπρούτζινο άγαλμα βάρους περίπου 800 κιλών, που απαθανατίζει τον Σακίλ Ο’ Νιλ να καρφώνει, αποκαλύφθηκε έξω από το Staples Center σε ειδική τελετή.

Η είδηση, ωστόσο, ήταν η παρουσία του Κόμπι Μπράιαντ, που τίμησε με την παρουσία του τον παλιό του συμπαίκτη, έστω και αν οι δυο τους είχαν έρθει στο παρελθόν σε ρήξη. Περασμένα-ξεχασμένα, όπως φαίνεται.

«Κάποιοι πίστευαν πως το να έρθει ο Κόμπι εδώ σήμερα ήταν λιγότερο πιθανό από το να βάλει βολή ο Σακ», δήλωσε χαριτολογώντας ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, που επίσης ήταν παρών, όπως επίσης και ο Φιλ Τζάκσον.

«Ευχαριστώ τον Κόμπι που ήρθε. Σημαίνει πολλά για μένα. Σίγουρα δεν θα τα κατάφερνα χωρίς αυτόν. Θα μείνουμε στην ιστορία ως το πιο αινιγματικό, αμφιλεγόμενο, αλλά και κυρίαρχο δίδυμο του ΝΒΑ. Είχαμε τις κόντρες μας, αλλά ο ένας έδινε ώθηση στον άλλο και υπήρχε αλληλοσεβασμός», δήλωσε ο Σακ για τον συμπαίκτη του με τον οποίο κατέκτησαν τρία πρωταθλήματα.

Ο Κόμπι αποκάλεσε τον Σακίλ «τον πιο κυρίαρχο παίκτη που έχω δει ποτέ», ενώ απευθυνόμενος στα παιδιά του Ο’ Νιλ που κάθονταν στην πρώτη σειρά του ακροατηρίου είπε γελώντας: «Ο μπαμπάς σας ήταν ένα κακός άνθρωπος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x