Ελλάδα

Παρουσίασε ο Δήμος Φυλής τη στέγη της «Βασίλισσας» και των Ακαδημιών της ΑΕΚ

Το κλειστό της μπασκετικής ΑΕΚ συν μια επιπλέον έκταση 20.000 τμ που θα φιλοξενήσει τις Ακαδημίες της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, παρουσίασε ο Δήμος Φυλής.

Ένα τεράστιο έργο, που μπορεί ν’αποτελέσει το εφαλτήριο για μια αναγέννηση της Ένωσης, σε όλα τα τμήματα, παρουσιάστηκε πριν από λίγη ώρα από τον Δήμο Φυλής. Το κλειστό, χωρητικότητας 10.000 θέσεων, αλλά και 20.000 τ.μ για τις Ακαδημίες τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά και εγκατάσταση όλων των αθλητικών ακαδημιών της ερασιτεχνικής ΑΕΚ σε όμορες εκτάσεις που θα διαθέσει προς χρήση ο δήμος Φυλής με Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ).

Μέσα στα έργα αυτά συμπεριλαμβάνεται και η ανάπλαση του χώρου, γύρω από το γήπεδο του Ακράτητου, αλλά και του ίδιου του γηπέδου, κάτι που θα καταστήσει τον χώρο, ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά πάρκα στη χώρα.

Στο τέλος της παρουσίασης ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μάκης Αγγελόπουλος υποσχέθηκε πως στο πρώτο φάιναλ-φορ του Basketball Champions League στο οποίο θα προκριθεί ξανά η ΑΕΚ, αυτό θα γίνει στο κλειστό και μάλιστα αποκάλυψε πως ήδη έχει συζητήσει το θέμα με τη FIBA. «Όταν μια φορά έκανα υπηρεσία στο στρατόπεδο στα Λιόσια, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα συζητάω μια μέρα για ένα γήπεδο εδώ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσους συμβάλλουν σε αυτό το σχέδιο.Η ΑΕΚ είναι ομάδα της προσφυγιάς, θυμίζει τις χαμένες μας πατρίδες, το προσφυγικό είναι πάντα επίκαιρο και τα ιδανικά της ομάδας είναι πάντα διαχρονικά. Θα φροντίσουμε να προβάλλουμε αυτό το έργο στα πέρατα της Γης.Πρόσφατα είχα και συζητήσεις με την FIBA κι έγινε ξεκάθαρο πως σε περίπτωση που η ομάδα μας περάσει ξανά στο Final 4, αυτό θα γίνει εδώ και θα διαφημιστεί παντού η πόλη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x