Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Παρουσίασε την ομάδα του ο Ιωνικός

Η παρουσίαση του Ιωνικού πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (2/10), με την ομάδα από τη Νίκαια ταυτόχρονα να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον βασικό χορηγό.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ιωνικού:

«Ο Ιωνικός Νικαίας-Affidea πραγματοποίησε χθες, σε μία όμορφη ατμόσφαιρα στο "Darling the bar" l, την παρουσίαση της ομάδας του και ταυτόχρονα την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας του με την εταιρία, Affidea.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη, κ. Γ. Ιωακειμίδης, ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού Νίκαιας – Ρέντη, κ. Γ. Μπακατσέλος και εκπρόσωποι της Affidea. Στην εκδήλωση επίσης, παρευρέθηκε αντιπροσωπεία των “Rangers”, ο Αντιπρόεδρος της διοίκησης του ποδοσφαιρικού Ιωνικού, κ. Φώτης Σιακάρας, αντιπροσωπεία των παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών του
Ιωνικού, ο κ. Γ. Κίζας ο οποίος εκπροσώπησε τον Ερασιτέχνη Ιωνικό και αρκετοί εκ των χορηγών της ομάδας μας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το βίντεο της «Ιστορικής Αναδρομής», συνεχίστηκε με το νέο βίντεο – ανασκόπηση που έβγαλε η διοίκηση του Ιωνικού Νικαίας. Έπειτα το λόγο πήρε αρχικά, ο Πρόεδρος του Ιωνικού Νικαίας, Βαγγέλης Τσάπας ο οποίος έκανε αναφορά στη μεγάλη χορηγική συμφωνία με την Affidea και τους μεγάλους στόχους του Ιωνικού.

Όπως επισήμανε ο κ. Τσάπας ο μοναδικός σκοπός της ομάδας μας δεν είναι μόνο η άνοδος αλλά και το ότι θέλουν να δημιουργηθεί ένας "πυρήνας" νέων αθλητών που θα αγαπήσουν και θα ασχοληθούν με το μπάσκετ. Τόνισε ότι ελπίζει του χρόνου να είναι 1000 τα παιδιά των ακαδημιών ξεπερνώντας δηλαδή κατά πολύ το σημερινό αριθμό των τριακοσίων παιδιών.

Ακολούθησε ο Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη, κ. Ιωακειμίδης ο οποίος για μια ακόμα φορά δήλωσε ότι θα είναι αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια λέγοντας ότι η δουλειά της ομάδας είναι να κερδίζει μέσα στο παρκέ ώστε να έρθει η άνοδος και ότι δική του δουλειά είναι να ασχοληθεί με όλα τα εξωαγωνιστικά είτε αυτό λέγεται γήπεδο είτε κάτι άλλο. Ακολούθησε ένα «εισαγωγικό» βίντεο της Affidea για να λάβει το λόγο ο εκπρόσωπός της, ο οποίος εκφράστηκε με θερμά λόγια για τον ιστορικό σύλλογο αλλά και για τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Έπειτα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των παικτών-φανέλων για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης το λόγο πήρε τόσο ο προπονητής μας, Μάριος Γούναρης όσο και ο αρχηγός μας, Ανδρέας Παπαδόπουλος τονίζοντας και οι δύο αφενός τη σημαντικότητα της σύναψης της νέας χορηγικής συμφωνίας για τον Ιωνικό όσο και το ότι να έχουμε υγεία προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου στα μεγάλα σαλόνια της Α1 κατηγορίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x