Ελλάδα

Παρουσιάστηκε ο Καλαμπάκος από τον Κόροιβο

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας παρουσίασε χθες τον νέο του προπονητή, Ντίνο Καλαμπάκο, παρουσία Διοίκησης και συνεργατών.

Το ντεμπούτο του στα μεγάλα «σαλόνια» ήρθε η ώρα να κάνει ο Ντίνος Καλαμπάκος, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Κοροίβου, μετά την πολυετή του παρουσία στους πάγκους μικρότερων κατηγοριών και κυρίως στην Α2 με την ομάδα του Παγκρατίου.

Ο σύλλογος της Αμαλιάδας παρουσίασε χθες τον νέο του προπονητή ενώπιον Διοίκησης και συνεργατών, σε μια εκδήλωση σε γνωστό μαγαζί της περιοχής.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χρήστος Λαγός, αφού ευχαρίστησε τον προηγούμενο τεχνικό Χάρη Μαρκόπουλο, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Ντίνο Καλαμπάκο: «Πριν ξεκινήσω να παρουσιάσω τον νέο μας προπονητή θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προηγούμενο, τον Χάρη Μαρκόπουλο. Να τον ευχαριστήσω για τα 2 καταπληκτικά χρόνια που περάσαμε μαζί και να του ευχηθώ να τον έχει ο Θεός πάντα γερό και δυνατό και να έχει ότι καλύτερο στην καριέρα του. Ένας κύκλος έκλεισε, ένας νέος ανοίγει. Σήμερα σας παρουσιάζω τον νέο προπονητή μας, τον Ντίνο Καλαμπάκο. Γνωριζόμαστε από παλιά, τον έχουμε αντιμετωπίσει και μας είχε προβληματίσει αρκετά. Τώρα εύχομαι να προβληματίζει μαζί μας τις αντίπαλες ομάδες. Να του ευχηθώ να είναι καλότυχος, γερός και δυνατός και να έχουμε υγεία όλη την χρονιά. Να του πω επίσης καλορίζικος, να έχει μια καλή χρονιά στην πόλη μας, στην ομάδα και εύχομαι για όλους τα καλύτερα».

Στη συνέχεια, ο Ντίνος Καλαμπάκος είπε:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Αμαλιάδα και η πρώτη γνωριμία με την πόλη, την ομάδα και τους ανθρώπους είναι εξαιρετική! Όπως είπε και ο πρόεδρος εύχομαι η χρονιά μας να έχει υγεία, να είμαστε καλά, δυνατοί και να πετύχουμε τον στόχο μας. Να συνεχίσουμε το έργο που έκανε ο Χάρης τα δύο προηγούμενα χρόνια. Νομίζω ότι αν πετύχουμε την παραμονή μας και αυτή την χρονιά, μια χρονιά δύσκολη, θα πρέπει να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Η διοίκηση και εγώ και η πόλη».

Για την πρώτη του προπονητική απόπειρα: «Είναι πρωτόγνωρο για μένα γιατί τα πράγματα στην Α2 ήταν λίγο διαφορετικά! Εκεί υπήρχαν λιγότεροι ξένοι και όταν έπαιρνες έναν, τον… παντρευόσουν! Μπαίνουμε τωρα σε μια διαδικασία που έχει να κάνει με πολλούς ξένους με άλλη λογική και φιλοσοφία της ομάδας. Η βοήθεια από τους δύο συνεργάτες μου στο να επιλέξουμε σωστά θα είναι μεγάλη!».

Για τα μεταγραφικά: «Αυτή την στιγμή κοιτάμε πως θα στήσουμε την ομάδα! Είμαστε τυχεροί γιατί πήραμε τον ξένο (σ.σ. Μπράουν) σχετικά γρήγορα. Προτεραιότητα μας είναι να βρούμε ένα 5αρι! Νομίζω πως προς το τέλος της βδομάδας θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε δυο – τρεις Έλληνες παίκτες με τους οποίους είμαστε κοντά σε συμφωνία».

Για το νέο πρωτάθλημα: «Θα είναι δύσκολο καθώς τις περισσότερες φορές οι ομάδες που ανέβαιναν ήταν και φαβορί για να πέσουν! Φέτος όμως, τόσο η Κύμη όσο και ο Προμηθέας είναι ομάδες με ακριβά ρόστερ και φιλοδοξίες. Πιστεύω πάντως πως ο Κόροιβος έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να τα καταφέρει!».

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν και οι συνεργάτες του προπονητή, Νίκος Παπανικολόπουλος και Αλέξανδρος Βελισσαράκος, οι οποίοι συνεχίζουν για τρίτη χρονιά στην ομάδα του Κοροίβου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x