NBA

Πάρτι Ντράμοντ στην Οκλαχόμα

Φοβερή εμφάνιση από τον ψηλό των Πίστονς και νίκη επί των Θάντερ.

Ο Αντρέ Ντράμοντ έπαιζε σαν σε… επίσημο στο φιλικό των Πίστονς με τους Θάντερ και οδήγησε την ομάδα του σε νίκη 97-91 στην Οκλαχόμα. Ο σέντερ του Ντιτρόιτ είχε 31 πόντους και 16 ριμπάουντ σκεπάζοντας τα καλάθια. Ο Ντένις Σρέντερ εκμεταλλεύτηκε την απουσία του ασθενούς Ράσελ Γουέστμπρουκ και είχε 21 πόντους και 9 ασίστ, ο Στίβεν Άνταμς πρόσθεσε 17 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ ο Πολ Τζορτζ ξεκουράστηκε.

Οι Κλίπερς συνέτριψαν 128-101 τους Τίμπεργουλβς με το δίδυμο Τομπάιας Χάρις (23π.) και Ντανίλο Γκαλινάρι (22π.) να ξεχωρίζει. Ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν αγωνίστηκε, αλλά ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς «έγραψε» 15 πόντους για τους νικητές. Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς είχε 18 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ 12 πόντους είχε ο Άντριου Γουίγκινς και ο υπό… διαδικασία ανταλλαγής Τζίμι Μπάτλερ φυσικά δεν χρησιμοποιήθηκε.

Οι Νικς επικράτησαν 107-102 των Νετς στο… γειτονικό ντέρμπι, με 22 πόντους και 20 ριμπάουντ του Ενές Καντέρ. Πολύ καλός ήταν και ο ρούκι Αλόνζο Τρίερ με 25 πόντους.

Τέλος οι Σανς συνάντησαν απρόσμενα μεγάλη αντίσταση από τους Μπρέικερς της Νέας Ζηλανδίας μέχρι να φτάσουν στο 91-86. Το νούμερο ένα του ντραφτ, ΝτεΆντρε Έιτον, είχε 21 πόντους, 15 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 τάπες και μαζί με τον Τρέβορ Αρίζα που κατέγραψε 16 πόντους και 6 ασίστ έκαναν τη διαφορά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x