Euroleague

Πασκουάλ: «Δεν σκέφτομαι το ματς με τη Μπαρτσελόνα, αλλά αυτό με τον Ολυμπιακό»

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι από τώρα στο μυαλό του Πασκουάλ και όχι –όπως είπε- αυτό απέναντι στην παλιά του ομάδα, την Μπαρτσελόνα.

Αφοπλιστική απάντηση του Τσάβι Πασκουάλ σε συνέντευξή του σε ισπανικό ΜΜΕ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού όταν ερωτήθηκε εάν σκέφτεται το ματς με την Μπαρτσελόνα, την παλιά του ομάδα, ξεκαθάρισε ότι στο μυαλό του είναι το ματς με τον Ολυμπιακό, το οποίο υπογράμμισε ότι είναι το πιο σημαντικό για τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πορεία του ως τώρα με τον Παναθηναϊκό Superfoods:

«Είμαστε χαρούμενοι με το πως συμπεριφέρεται η ομάδα. Ακόμα, βέβαια, έχουμε δρόμο και πολύ δουλειά, για να γίνει η ομάδα όπως θέλουμε εμείς. Υπάρχουν ακόμη πολλά... ζητήματα όπως φάνηκε και στο ματς με την Μακάμπι, αλλά στο παιχνίδι αυτό ήμασταν καλύτεροι για 30-35 λεπτά και φτάσαμε τελικά στη νίκη. Το σημαντικό είναι, όμως, πως μέχρις στιγμής ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι σε κάθε αντίπαλο».

Για το αν σκέφτεται την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα αλλά και τα ντέρμπι που έρχονται:

«Δεν σκέφτομαι από τώρα το ματς με την Μπαρτσελόνα. Σκέφτομαι την εβδομάδα που έρχεται και που είναι πολύ δύσκολη. Πρώτα έχουμε το παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης, μετά έχουμε το πιο σημαντικό παιχνίδι για τον κόσμο μας, που είναι η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό κι έπειτα θα πάμε στο γήπεδο του Άρη. Είναι τρία πολύ μεγάλα παιχνίδια, τα οποία απασχολούν τον χρόνο μου».

Για το πόσο σπουδαίος σύλλογος είναι ο Παναθηναϊκός:

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένας ιδιαίτερος και ιστορικός σύλλογος, με έξι ευρωπαϊκά και εδώ ζουν με αυτή την ιδέα, πως είναι ένας σύλλογος πρωτοπόρος όπως ήταν και στο παρελθόν. Πρόκειται για έναν σοβαρό σύλλογο, δομημένο, οργανωμένο, με πολύ κόσμο, να δουλεύει για το καλό της ομάδας. Υπάρχει μια ιδέα, ώστε όλα να γίνονται καλώς καμωμένα, να είναι πάντα ανταγωνιστική η ομάδα. Αναμφίβολα είναι ένας μεγάλος και πολύ ενδιαφέρον σύλλογος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x