Ικανοποιημένος με την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στα πρώτα τρία δεκάλεπτα ήταν ο Τσάβι Πασκουάλ, όπως δήλωσε μετά τη νίκη επί της Γκραν Κανάρια, λέγοντας πως οι «πράσινοι» επηρεάστηκαν από τη μεγάλη διαφορά στο τέταρτο και γι’ αυτό παρουσίασαν σημάδια χαλάρωσης.

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Είχαμε μία δύσκολη βραδιά στο Μόναχο. Ήμασταν έτοιμοι πνευματικά, παρά το γεγονός πως είχαμε 48 ώρες για να ετοιμαστούμε. Παίξαμε καλά στην άμυνα για 30 λεπτά και ήμασταν καλοί στην επίθεση. Είμαστε ευχαριστημένοι, πρέπει να βελτιωθούμε», είπε αρχικά ο Τσάβι Πασκουάλ και πρόσθεσε:

«Λαμβάνοντας τα χαρακτηριστικά της Γκραν Κανάρια, είχαμε ως σκοπό να δούμε τους γκαρντ να φτάνουν στη ρακέτα. Οι παίκτες αντιλήφθηκαν σωστά το πλάνο μας και το εκτέλεσαν όπως έπρεπε. Παίξαμε 30 λεπτά καλά στην άμυνα, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο δεχθήκαμε 32 πόντους. Η διαφορά που είχαμε μας επηρέασε πνευματικά, αλλά σίγουρα πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα».

Για τον Γιώργο Παπαγιάννη: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, το ετοιμάζουμε με διαφορετικό τρόπο. Προπονείται πολύ, δουλεύει πολύ και θα έχει τις ευκαιρίες του να μας βοηθήσει».