Euroleague

Πασκουάλ: «Ο Σβεντ είναι η μισή Χίμκι»

Στον κινητήριο μοχλό της Χίμκι, Αλεξέι Σβεντ, στάθηκε μιλώντας στα κανάλια της Nova o Τσάβι Πασκουάλ, πριν την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για τη Μόσχα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσάβι Πασκουάλ στην κάμερα της Nova

Για το αν η διακοπή έκανε καλό στην ομάδα: «Ήταν καλά. Είχαμε χρόνο να προπονηθούμε, κάτι που δεν μπορούσαμε να κάνουμε πριν. Δουλέψαμε κάποια συστήματα και προσπαθήσαμε να βγάλουμε κάποια πράγματα».

Για τους Πέιν και Τζέιμς: «Θα έρθουν μαζί μας. Όπως πάντα θα αποφασίσω αν θα παίξουν πριν από το παιχνίδι».

Για την Χίμκι: «Ξέρουμε ότι έχουν πολύ καλούς παίκτες, πρέπει να προσέξουμε τα πάντα. Ειδικά εντός έδρας παίζουν πολύ καλά, αλλά είναι καλοί και εκτός όπως έδειξαν με την Ζάλγκιρις, όπου έπαιξαν φανταστικά. Είναι πολύ αθλητική ομάδα με μεγάλη ποιότητα, έχουν πολύ καλούς σουτέρ, ο Σβεντ είναι πολύ καλός και στην δημιουργία. Θα παίξουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και πρέπει να τα προσέξουμε όλα».

Για το αν θα είναι παγίδα να επικεντρωθούν στην άμυνα στον Σβεντ: «Πρέπει σίγουρα να αμυνθούμε απέναντι σε όλους. Ο Σβεντ είναι όμως ένας παίκτης που αν δούμε τους μέσους όρους του σε πόντους και ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, είναι σχεδόν το 50% της ομάδας. Πρέπει να τον προσέξουμε, όμως όλοι οι παίκτες της έχουν απίστευτη ποιότητα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x