Ελλάδα

Πασκουάλ: «Οι παίκτες μου είναι πάντα έτοιμοι, έξυπνος παίκτης ο Μποχωρίδης»

Το εγκώμιο του Λευτέρη Μποχωρίδη έπλεξε ο Τσάβι Πασκουάλ, που μίλησε και για την ευστοχία στα τρίποντα, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού Superfoods και την όγδοη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ, εμφανίστηκε ο Τσάβι Πασκουάλ, μετά το διπλό επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη.

«Νομίζω ότι κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι, αποκτήσαμε το πλεονέκτημα στη δεύτερη περίοδο. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν σκληρό, ο Άρης έπαιξε καλύτερα στα πρώτα πέντε λεπτά αλλά στη συνέχεια διατηρήσαμε τον έλεγχο» τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση, ενώ στη συνέχεια σχολίασε την ευστοχία των παικτών του στα σουτ τριών πόντων:

«Οι παίκτες μου είναι πάντα έτοιμοι. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα μπει το σουτ. Εσύ προσπαθείς να δημιουργήσεις την ευκαιρία για το ελεύθερο σουτ. Το σημαντικότερο είναι να αποκτήσεις πλεονέκτημα για να σουτάρεις ελεύθερος. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό».

Τέλος, αναφερόμενος στον Λευτέρη Μποχωρίδη, τόνισε: «Τον αγαπώ είναι ένα εξαιρετικό παιδί κι έξυπνος παίκτης. Τον προπονούσα για ενάμιση χρόνο, είναι καλός παίκτης. Έχουμε πολλούς παίκτες στη θέση του και θεωρώ ότι ο Άρης είναι μια πολύ καλή ευκαιρία γι’ αυτόν. Σήμερα απέδειξε την ικανότητά του και τον χαρακτήρα του και του εύχομαι τα καλύτερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x