Euroleague

Πασκουάλ: «Πάντα καλύτερα μετά από νίκη. Δύσκολο το ματς στη Βιτόρια»

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν επαναπαύεται στη νίκη επί της Μπαρτσελόνα.

Χαμογελαστός για τη νίκη χθες επί της Μπαρτσελόνα, αλλά και προσγειωμένος πριν τη δύσκολη αποστολή αύριο στη Βιτόρια απέναντι στη Μπασκόνια εμφανίστηκε ο Τσάβι Πασκουάλ κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού.

«Όλα είναι πάντα καλύτερα μετά από μια νίκη. Θα είναι το πρώτο ματς της Μπασκόνια στην έδρα της με τον Περάσοβιτς. Έχουμε τεθεί πολλές φορές αντιμέτωποι και γνωριζόμαστε. Η Μπασκόνια έφτασε κοντά στη νίκη χθες στο Μιλάνο και περιμένουμε να είναι πολύ επιθετική και πολύ σκληρή στην έδρα της. Έχουν ποιότητα και αθλητικότητα, καλούς σουτέρ και δημιουργούς. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως συμβαίνει πάντα στη Βιτόρια. Πάμε εκεί με στόχο να παίξουμε καλά και να προσπαθήσουμε για τη νίκη. Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Πέδρο Μαρτίνεθ που έφυγε, είναι από τους κορυφαίους προπονητές στην ιστορία του ισπανικού μπάσκετ, αλλά και ο Περάσοβιτς είναι πολύ καλός προπονητής. Όπως και να’ χει, εμείς θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας», τόνισε ο Καταλανός τεχνικός.

Όσο για το τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του; «Κάθε αντίπαλος έχει διαφορετικές αρετές, διαφορετικό στυλ και διαφορετικούς παίκτες. Γι’ αυτό και το πλάνο μας προσαρμόζεται πάντα. Αν δεν παίξεις καλή άμυνα και δεν αποφύγεις τα λάθη, είναι δύσκολο να πάρεις κάτι, γιατί η Μπασκόνια ειδικά στην έδρα της τρέχει πολύ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x