Euroleague

Πασκουάλ: «Παραμένει φαβορί η Ρεάλ»

Συνεχίζει να θεωρεί φαβορί για την πρόκριση τη Ρεάλ ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Παρά την επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού στο πρώτο ματς, ο Τσάβι Πασκουάλ εξακολουθεί να δηλώνει πως η Ρεάλ είναι φαβορί σε αυτό το ζευγάρι των play offs. Ο Καταλανός τεχνικός μιλώντας πριν την προπόνηση της Τετάρτης τόνισε πως περιμένει την αντίδραση της «βασίλισσας», αλλά και ο ίδιος από τους παίκτες του να συνεχίσουν με την ίδια συγκέντρωση σε όλη τη σειρά.

«Στα play offs δεν πρέπει να σταματάς. Κάθε παιχνίδι μπορεί να είναι διαφορετικό και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος προς την κάθε κατεύθυνση. Όταν κερδίζεις πρέπει να συνεχίζεις στον ίδιο δρόμο, όταν χάνεις πρέπει να διορθώνεσαι. Όμως πρέπει να έχεις την ίδια προσήλωση πάντα. Η Ρεάλ έχει φοβερή ομάδα, με σπουδαία ποιότητα και εμπειρία, περισσότερη από μας. Ξέρουμε πως θα αντιδράσουν και θα παίξουν πιο δυνατά. Με βάση την ποιότητα και την εμπειρία που έχουν παραμένουν το φαβορί», ανέφερε.

Όσο για το αν πρέπει να περιμένουμε κάτι διαφορετικό από τις δύο ομάδες στον αγώνα της Πέμπτης; «Κάθε παιχνίδι θα είναι διαφορετικό σε αυτή τη σειρά, είναι και οι δύο ομάδες σοβαρές σε άμυνα κι επίθεση και θα προσπαθήσει η καθεμιά να βρει τρόπο να κερδίσει. Δεν πρέπει να περιμένουμε κάτι περίεργο από τις δύο ομάδες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x