Euroleague

Πασκουάλ: «Σε καμία περίπτωση εύκολο ματς, πρέπει να νικήσουμε για να βρούμε αυτοπεποίθηση»

Μονόδρομος η νίκη για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ απέναντι στη Νταρουσάφακα, σύμφωνα με τον Τσάβι Πασκουάλ, που αναφέρθηκε και στις αναγκαστικές απουσίες των «πράσινων» στο αυριανό ματς.

Στην αναγκαιότητα της κατάκτησης της νίκης από πλευράς Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ κόντρα στη Νταρουσάφακα στάθηκε ο Τσάβι Πασκουάλ. Με τον Καταλανό προπονητή να εξηγεί πως θα καταφέρει το «τριφύλλι» να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα αύριο στο ΟΑΚΑ και να επισημαίνει παράλληλα τα δυνατά στοιχεία των Τούρκων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πασκουάλ:

Για το παιχνίδι: «Δε νομίζω ότι θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολο παιχνίδι. Άλλαξαν τον κόουτς και είναι ομάδα που κάνει 2-3 πράγματα καλά. Είναι εκ των κορυφαίων ομάδων στα επιθετικά ριμπάουντ, αφού παίρνουν 13-14 ανά αγώνα, ενώ στον αιφνιδιασμό παίρνουν 14 πόντους ανά αγώνα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Έχουν πλέον και τον Τόνι Ντάγκλας που έχει ποιότητα και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Δεν είναι εύκολο ματς».

Για την αυτοπεποίθηση του Παναθηναϊκού και πώς μπορεί να αλλάξει: «Πρέπει να νικήσουμε. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να βρούμε αυτοπεποίθηση. Στο τέλος πρέπει να νικήσουμε και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω για να συνεχίσουμε έτσι. Η νίκη είναι κάτι που θέλουμε σίγουρα σε αυτό το παιχνίδι».

Για την κατάσταση των τριών τραυματιών που έλειψαν με το Περιστέρι: «Από αυτούς τους τρεις, πιθανότατα μόνο ο Θανάσης μπορεί να επιστρέψει. Λοτζέσκι και Παπαπέτρου μάλλον θα μείνουν έξω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x