Ελλάδα

Πασκουάλ: «Σημαντική νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο»

Ο Τσάβι Πασκουάλ έβγαλε το καπέλο στην ΑΕΚ για την προσπάθειά τους και χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη νίκη του Παναθηναϊκού.

Αν και όχι απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού, ο Τσάβι Πασκουάλ στάθηκε στη σημασία της νίκης επί της ΑΕΚ και εξήρε τους αντιπάλους.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και τους προπονητές τους για τον εκπληκτικό αγώνα. Η αλήθεια είναι πως δεν αρχίσαμε καλά τον αγώνα, ειδικά στην επίθεση. Δεν ήταν όμως ότι κάναμε μόνο λάθη, παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που απέδωσε πολύ καλό μπάσκετ σήμερα. Είναι δύο κομμάτια στον αγώνα που έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα. Η μία ήταν στο τρίτο δεκάλεπτο που πήραμε μια διαφορά και δεν το διαχειριστήκαμε σωστά, αλλά και μία ακόμη 3-4 λεπτά πριν το τέλος που και πάλι δεν κρατήσαμε το προβάδισμα. Στο τέλος νικήσαμε και μας δίνεται η δυνατότητα να παλέψουμε μέχρι τέλους για το πλεονέκτημα», τόνισε ο Καταλανός τεχνικός.

Ερωτηθείς για την πρόοδο του Παναθηναϊκού εν όψει ΤΣΣΚΑ απάντησε: «Δεν θέλω να πω κάτι συγκεκριμένο. Πρέπει να προετοιμάσουμε καλά τον αγώνα και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε πολλά, παρά μόνο πως πρέπει να παίξουμε σχεδόν τέλεια για να μπορέσουμε να νικήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x