Euroleague

Πασκουάλ: «Το χειρότερο παιχνίδι μας»

Χωρίς να ψάξει δικαιολογίες, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Superfoods, Τσάβι Πασκουάλ, παραδέχθηκε ότι κόντρα στην Μπαρτσελόνα η ομάδα του έκανε το χειρότερό της παιχνίδι.

Χωρίς ρυθμό, με πολλές λάθος επιλογές και πολλά άστοχα σουτ ο Παναθηναϊκός Superfoods δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη στο ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Ισπανός τεχνικός χαρακτήρισε την απόδοση της ομάδας του ως τη χειρότερη από τότε που ανέλαβε ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την υποδοχή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς: «Κάναμε το χειρότερό μας παιχνίδι από την ημέρα που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Δεν είχαμε καθόλου συγκέντρωση στο παιχνίδι μας, ειδικά στην επίθεσή μας και κάναμε πάρα πολλά λάθη τα οποία πληρώσαμε».

Για την υποδοχή από τον κόσμο: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σύλλογο της Μπαρτσελόνα για την τιμή που μου έκαναν. Ήταν πολύ συγκινητικό αυτό που έζησα. Ήταν μια φανταστική υποδοχή από όλους και σίγουρα δε θα την ξεχάσω ποτέ».

Για τις αιτίες της ήττας: «Δεν καταφέραμε να βρούμε ρυθμό στο παιχνίδι. Και αυτό το πληρώσαμε. Είχαμε πολλά άστοχα σου, πολλά χαμένα λέι-απ και πολλές λάθος επιλογές. Όλα αυτά δε θα μπορούσαν να μας οδηγήσουν σε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x