Ελλάδα

Πασκουάλ: «Τώρα δεν θα μιλήσει κανείς για τους διαιτητές»!

Ξέσπασμα από τον Τσάβι Πασκουάλ! Με αφορμή όσα ακούστηκαν για τη διαιτησία, μετά το ματς με τον Κολοσσό, στη Ρόδο, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ενοχλημένος και πέρασε στην… αντεπίθεση!

Στην… αντεπίθεση πέρασε ο Τσάβι Πασκουάλ!

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ενοχλημένος από όσα ακούστηκαν για τη διαιτησία, μετά το ματς με τον Κολοσσό, στη Ρόδο, λέγοντας στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Κόροιβο:

«Είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη, η οποία ήταν ακόμα μία εντός έδρας. Τώρα δεν θα μιλήσει κανείς για τους διαιτητές. Ο σεβασμός είναι κάτι σημαντικό και δεν πρέπει να χάνεται σε κανένα παιχνίδι. Πρέπει να υπάρχει προσοχή στο τι λέγεται, γιατί θα υπάρχουν συνέπειες. Όσον αφορά το ματς, ήμασταν επικεντρωμένοι στο παιχνίδι και παίξαμε σοβαρά, όπως αρμόζει στην ομάδα μας».

Και συμπλήρωσε: «Κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα, αποφύγαμε τα λάθη, ενώ στο δεύτερο δεκάλεπτο κάναμε το μπρέικ, πήραμε τη διαφορά, κάτι που συνεχίστηκε και στην 3η περίοδο. Τώρα έχουμε μπροστά ματς ένα πολύ δύσκολο σετ παιχνιδιών, το οποίο αποτελεί μεγάλη πρόκληση».

Για το τι δίνει την ώθηση στους νταμπλούχους Ελλάδας στο ΟΑΚΑ: «Στην έδρα μας έχουμε παίξει σε όλα τα παιχνίδια καλά και αξίζαμε να τα πάρουμε όλα. Επίσης με τη βοήθεια του κοινού μας είμαστε πιο δυνατοί. Αυτοί μας δίνουν ώθηση στις καλές και τις δύσκολες στιγμές. Καταλαβαίνουν πότε τους χρειαζόμαστε περισσότερο. Για αυτό είπα μετά την Εφές ότι έχουμε το καλύτερο κοινό στην Ευρώπη».

Για το σχόλιο περί διαιτησίας: «Θα πρέπει να κοιτάξουμε μία εβδομάδα πίσω και θα καταλάβουμε σε τι αναφέρομαι».

Για το πλεονέκτημα έδρας στο πρωτάθλημα και αν θέλει το ίδιο και στην Euroleague: «Η πίεση πάντα υπάρχει. Και σήμερα βγήκαμε να παίξουμε με σεβασμό. Η φιλοσοφία μου είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς κι αυτή τη νοοτροπία θέλουμε να περάσουμε και στους παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x