Euroleague

Πασκουάλ: «Χαρούμενος που έζησα αυτή την εμπειρία, τώρα λυπάμαι για ό,τι γίνεται στην Ελλάδα»

Την ευχή να διεξαχθούν κανονικά τα ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ της Basket League εξέφρασε ο Τσάβι Πασκουάλ, τονίζοντας τη λύπη του για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ

Τις εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ σχολίασε ο Τσάβι Πασκουάλ, μετά από ερώτηση που του τέθηκε στο πλαίσιο της παρουσίας του στο Final-4 της Ευρωλίγκας, που διεξάγεται στη Βιτόρια.

«Είναι δύσκολο για μένα να πω το παραμικρό για αυτό... Είμαι εδώ κι εύχομαι τα πράγματα να ήταν εντελώς διαφορετικά! Θυμάμαι τη στιγμή που ήλθα στην Αθήνα, ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει δυο πρωταθλήματα και ήταν συναρπαστικό για μένα να μπω στη διαδικασία να προσπαθήσω να αλλάξω την κατάσταση, τη δυναστεία. Είναι απίθανο συναίσθημα να δουλεύεις για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και να παλεύεις για έναν στόχο. Είμαι χαρούμενος που έζησα αυτή την εμπειρία, τώρα λυπάμαι για ό,τι γίνεται. Παρακολουθώ τις εξελίξεις εξ αποστάσεως, δεν ξέρω ακριβώς την κατάσταση… Το μόνο που θέλω αυτή τη Δευτέρα είναι να βάλω την τηλεόραση και να δω το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός! Είναι κάτι που θα ήθελα πολύ! Οι φίλοι μου με ρωτούν για ό,τι γίνεται... Μιλάμε για ό,τι γίνεται» τόνισε ο Καταλανός.

Για τα εγκωμιαστικά λόγια του Ρικ Πιτίνο, είπε: «Εκτιμώ ό,τι είπε γιατί το είπε και δημόσια. Τού εύχομαι ότι καλύτερο στη συνέχεια. Συγχαρητήρια για ό,τι έκανε. Αλλά δεν νιώθω έτσι. Νιώθω πως είχα τις ευθύνες μου. Δεν είμαι αυτός που θα παραπονεθώ για έναν παίκτη ή έναν διαιτητή. Δεν είναι η νοοτροπία μου αυτή. Θέλω να πηγαίνω κάθε φορά ένα βήμα παραπέρα και να είμαι καλύτερος. Δεν θέλω να σκέφτομαι δικαιολογίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x