Ελλάδα

«Πάτησε» Ελλάδα για Ολυμπιακό ο Γουίλ Τσέρι

Έφτασε στην Ελλάδα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Γουίλ Τσέρι.

Λίγο μετά τις 22:30 «προσγειώθηκε» στην Ελλάδα ο Γουίλ Τσέρι, που αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού. Ο Αμερικανός γκαρντ των «ερυθρολεύκων» έκανε μάλιστα και δηλώσεις στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τονίζοντας πως γνωρίζει πολύ καλά για την αντιπαλότητα των δύο «αιωνίων».

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Γουίλ Τσέρι:
«Ξέρω ότι αυτή η ομάδα έχει ιστορία. Η αντιπαλότητα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού είναι τρελή, η ατμόσφαιρα είναι τρελή. Ξέρω τι συμβαίνει και ήθελα να το ζήσω. Το ΣΕΦ είναι από τις πιο ιστορικές έδρες, δεν έχω μπει ακόμη σε αυτή. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ιστορία και θέλω να γίνω μέρος της.

Συνεργαστήκαμε με τον Ντέιβιντ Μπλατ στο Summer League και τους Καβαλίερς, ήλπιζα μια μέρα να με πάρει μαζί του. Συνέβη τώρα, το timing παίζει σημαντικό ρόλο. Τον ενδιαφέρουν οι παίκτες του, τον σέβομαι απεριόριστα και τώρα ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα.

Μου πήρε... δύο δευτερόλεπτα για να αποφασίσω. Θα πω στον κόσμο να μην ανησυχεί για εμένα, θα παίζω πάντα στο 110%, δεν θα πρέπει να ανησυχούν για την προσπάθειά μου. Δεν χρειάζεται να με διδάξει κάποιος κάτι, ήρθα για να κερδίσω γιατί αυτό με ενδιαφέρει. Οι νικητές έχουν τον σεβασμό όλων. Ήρθα για να βοηθήσω και να κερδίσω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x