Euroleague

«Πάτησε» στο Κάουνας ο Ολυμπιακός

Στο Κάουνας έφτασε το βράδυ της Δευτέρας (3/2) ο Ολυμπιακός ενόψει της αναμέτρησης με τη Ζαλγκίρις.

Ύστερα από περίπου τρεις ώρες πτήσης, η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο Κάουνας το βράδυ της Δευτέρας (3/2), για την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις (4/2, 20:00).

Αποστολή στο Κάουνας, Νίκος Ζέρβας

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι βρίσκονται στο 9-13, θα αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές Λιθουανίας και στόχος είναι μόνο η νίκη, προκειμένου να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για να προλάβουν το… τρένο της πρώτης οκτάδας.

Ωστόσο, σε αυτή τη δύσκολη αποστολή, οι Πειραιώτες θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Γιώργου Πρίντεζη, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τη θλάση στα πλευρά και φυσικά του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με την Μπασκόνια και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, μετρώντας πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Από την άλλη, στην… ενδεκάδα που ταξίδεψε στη λιθουανική πόλη, συμπεριλήφθηκε ο 17χρονος Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Από ‘κει και πέρα, το υπόλοιπο πρόγραμμα της Δευτέρας (3/2) έχει… ξεκούραση για τους παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς προπονήθηκαν κανονικά το πρωί στο ΣΕΦ, λίγες ώρες πριν την αναχώρηση. Ανήμερα του αγώνα, οι «ερυθρόλευκοι» απλά θα κάνουν ένα πρωινό χαλάρωμα.

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του δεν θα είναι… μόνοι τους στη «Ζαλγκίριο Αρίνα», καθώς με την αποστολή ταξίδεψαν από την Αθήνα και 120 φίλοι της ομάδας του Πειραιά.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x