Ελλάδα

Πεδουλάκης: «Βελτιώνεται ο Παππάς, μας λείπει στην Ευρωλίγκα»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε ότι το ματς του Παναθηναϊκού με τον Προμηθέα κρίθηκε από το α’ μέρος και ότι ο Νίκος Παππάς έλειψε από τους αγώνες της Ευρωλίγκας, όπως και ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Ο Προμηθέας και ο Παππάς…

Δύο στοιχεία είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον από όσα ανέφερε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά την επιστροφή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στις νίκες. Ο έμπειρος τεχνικός παραδέχθηκε ότι η αναμέτρηση με την ομάδα της Πάτρας κρίθηκε (99-68) στο πρώτος μέρος και στάθηκε στην παρουσία του Νίκου Παππά.

Τόνισε ότι παρουσιάζει βελτίωση η κατάστασή του, επεσήμανε ότι έχει λείψει από το «τριφύλλι» στους αγώνες της Ευρωλίγκας, αλλά τόνισε ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος ακόμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για τη νίκη επί του Προμηθέα: «Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Μετά το πρώτο πεντάλεπτο ανεβάσαμε την πίεση και βγήκαμε στο ανοικτό γήπεδο. Το πολύ σημαντικό ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ. Σε αυτό το κομμάτι ο Ντίνος -σ.σ. Μήτογλου- έκανε πολύ σοβαρή δουλειά. Στο δεύτερο ημίχρονο ψάχναμε κίνητρο για να έχουμε συνέχεια και να έχουμε ροτέισον με κάποια παιδιά».

Για το κίνητρο που μπορεί να έχει η ομάδα του στους αγώνες Πρωταθλήματος: «Δουλέψαμε σε κομμάτια που έχουμε προβλήματα. Προς το τέλος παίξαμε με αλλαγές που θέλουμε να εφαρμόσουμε. Κάποια ματς θα είναι διαφορετικά στη συνέχεια ειδικά σε διπλές εβδομάδες στην Ευρωλίγκα. Σε κάθε παιχνίδι έχουμε διαφορετικό σκεπτικό. Είχαμε πει ότι θα δουλέψουμε στις αλλαγές σήμερα, γιατί δεν έχουμε αρκετές ώρες προπόνησης και χρειαζόμαστε αυτά τα παιχνίδια για να βελτιωνόμαστε».

Για την κατάσταση του Παππά κι αν είναι έτοιμος να παίξει και στην Ευρωλίγκα: «Η Ευρωλίγκα έχει άλλη ταχύτητα. Το παιδί βελτιώνεται και πρέπει να πάρει χρόνο σε τέτοια ματς πρωταθλήματος για να ετοιμαστεί για την Ευρωλίγκα, γιατί μας λείπει. Πρώτα να προσέξουμε όμως την υγεία του. Οι γιατροί θα μας δώσουν το χρονοδιάγραμμα. Δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος. Είναι σε καλό δρόμο και καλύτερα σε σχέση με 2-3 εβδομάδες πριν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x