Ελλάδα

Πεδουλάκης: «Δεν έχουμε την εμπειρία των υψηλών θέσεων στη βαθμολογία»

Στην απειρία των παικτών του Περιστερίου να βρίσκονται ψηλά στην κανονική περίοδο απέδωσε την αγχωτική νίκη επί του Ηφαίστου στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Basket League ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Ο «Αρτζι» τόνισε πως ήταν ένα ενδιαφέρον ματς για όσους το παρακολούθησαν και πως είχαν πίεση στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο, θεωρεί πως οι αλλαγές στο σχήμα με τους Βασιλόπουλο και Μπέντιλ άλλαξαν την ψυχολογία και μπήκαν τα μεγάλα σουτ, δίνοντας το σύνθημα για το δεύτερο ματς και τις εμπειρίες που θα έρθουν.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα παιχνίδι play offs αρκετά ενδιαφέρον για έναν τρίτο που το παρακολούθησε από την τηλεόραση και νομίζω πως είναι καλό, γιατί είναι ίσως το πρώτο ματς playoffs που κρίθηκε στον πόντο. Για ‘μας, ήταν αναμενόμενο, διότι τα παιδιά μας δεν έχουν εμπειρία από τη βαθμολογική θέση που καταλάβαμε και γενικότερα από playoffs, όπου ο γηπεδούχος έχει την πίεση.

Αυτό αποτυπώθηκε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου δεν είχαμε μυαλό και μας είχε "πνίξει η αδρεναλίνη". Δεν είχαμε καλές επιστροφές, “φάγαμε” αιφνιδιασμούς…

Στο δεύτερο ημίχρονο κι, όταν το ματς φάνηκε να "στραβώνει", μας βοήθησε το σχήμα με τον Βασιλόπουλο στο "4" και τον Μπεντίλ στο “5” κι εκεί μπορέσαμε και "γυρίσαμε"το παιχνίδι. Άλλαξε η ψυχολογία μας και βάλαμε πίεση στον Ήφαιστο και στο τέλος νικήσαμε. Ο Παναγιώτης είναι ένα έμπειρο παιδί, έχει παίξει “μεγάλα” παιχνίδια και πήραμε δύσκολα σουτ.

Αυτή είναι η σειρά, έχουμε κάνει το 1-0 και το πρώτο βήμα και συνεχίζουμε. Εμείς θέλουμε τα παιδιά μας να παίρνουν εμπειρίες από τέτοια ματς. Είναι καλά ματς, υπάρχει πίεση και “πρέπει” και είναι καλό που τα νεαρά παιδιά παίρνουν εμπειρίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x