Ελλάδα

Πεδουλάκης: «Δυνάμωσε πολύ με τις προσθήκες της η ΑΕΚ»

Παραδέχτηκε την ανωτερότητα της ΑΕΚ ο «Άρτζι».

Ο Αργύρης Πεδουλάκης παραδέχτηκε πως η ΑΕΚ ήταν ανώτερη από το Περιστέρι και στάθηκε στη διαφορά μπάτζετ και λύσεων των δύο ομάδων.

«Αντέξαμε ένα ημίχρονο. Η ΑΕΚ ήταν πολύ δυνατή και έχει δυναμώσει μετά τις προσθήκες, έχει βάθος και προσθήκες. Έβγαλε ένταση και πίεση στην άμυνα. Εμείς δεν ανταποκριθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο», ανέφερε αρχικά, ενώ ερωτηθείς αν διακρίνει αδυναμίες στον αντίπαλο απάντησε: «Δεν έχει αδυναμίες απέναντι σε εμάς. Έχει 10πλάσιο μπάτζετ. Έχει τέτοιο βάθος που και να δημιουργηθεί πρόβλημα το λύνει. Εμείς θα θέλαμε παίκτες που είναι εκτός 12άδα στην ΑΕΚ. Απέναντι σε τέτοιες ομάδες δεν έχει αδυναμίες. Μπορεί να παίξει με 3 κοντούς, με τον Γιόνας στο 4. Έχει λύσεις και τώρα με τις δύο προσθήκες είναι γεμάτη ομάδα».

Όσο για την εξαιρετική εμφάνιση του 17χρονου γκαρντ Ζώη Καράμπελα, είπε: «Είναι ένα παιδί που δουλεύει. Καλό είναι να μην ασχοληθούμε καν. Το να μείνουμε σε ένα παιχνίδι δεν έχει μεγάλη αξία. Τα πρέπει είναι αυτά που πρέπει να κερδίσεις. Όταν θα πάρει την ομάδα στα χέρια του το πιο σημαντικό είναι για μένα ότι πάσαρε και λειτούργησε. Δεν του το χαρίσαμε. Εμείς είμαστε ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων οικονομικά και ο Καράμπελας έκανε ρήγματα και μας βοήθησε σε αυτό το κομμάτι. Το δύσκολο ήταν να κερδίσει τα πρέπει του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x