Ελλάδα

Πεδουλάκης: «Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, θα μάθουμε από αυτή την εμπειρία»

Την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε ο τεχνικός του Περιστερίου, Αργύρης Πεδουλάκης.

Ως μια καλή ευκαιρία για να μάθουν οι παίκτες του τέτοιες καταστάσεις, χαρακτήρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ ο προπονητής του Περιστερίου, Αργύρης Πεδουλάκης, που παραδέχθηκε την ανωτερότητα των αντιπάλων και το δίκαιο της νίκης των γηπεδούχων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη Τύπου:

- Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε το ματς. Στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν λογικό να αντιδράσει ο ΠΑΟΚ, που έχει μία πολύ μεγάλη ποιότητα και καλή ομάδα. Το τρίτο ήταν καταλυτικό και ο ΠΑΟΚ είχε 6/7 τρίποντα. Οι παίκτες μου είναι παιδιά που δεν έχουν παίξει τέτοια παιχνίδια, υπήρχε πίεση και πίεζε και ο κόσμος. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Πέρα από το χάσιμο των βαθμών, θα πάρουμε την εμπειρία για το πως πρέπει να διαχειριζόμαστε τέτοιες καταστάσεις».

- Για το γεγονός ότι μπήκαν πολλά τρίποντα υπό πίεση και πως κρίνει την άμυνα των παικτών του: «Ο Γκος είναι πολύ καλός και με εμπειρίες. Κόνιαρης, Γκάρετ και Μαργαρίτης επίσης έκαναν καλή δουλειά. Πρέπει να ρισκάρεις κάποια πράγματα, εμείς πήγαμε σε σουτ υπό πίεση. Ο ΠΑΟΚ είχε εξαιρετικά καλή ευστοχία. Στην άμυνα είχαμε θέματα αλλά θα τα λύσουμε».

- Για τους στόχους της ομάδας του και αν υπάρχει πλάνο τριετίας: «Την πρώτη χρονιά ο στόχος ήταν να σωθεί η ομάδα. Έχουμε μικρό μπάτζετ αλλά έχουμε επενδύσει χρήματα σε παραγωγή. Τη δεύτερη να μπούμε στα πλέι-οφ και την τρίτη στην Ευρώπη. Το πιο σημαντικό είναι ότι θέλουμε το σεβασμό ότι επιστρέψαμε. Αυτό έχουμε ως στόχο και είναι δύσκολο να το κερδίσεις. Άλλο να κάνεις μια καλή νίκη, αυτό είναι εύκολο και άλλο να έχεις διάρκεια για έναν ολόκληρο γύρο, αυτό είναι το δύσκολο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x