Ο «Αρτζι» τόνισε πως ήταν ένα ματς με στρες και αγωνία και δεν πως είχαν «καθαρό» μυαλό και δεν γύριζαν την μπάλα, εξήρε την απόδοση του Ζώη Καράμπελα, δίνοντας το σύνθημα με τα τρίποντά του και θεωρεί πως τα Περιστέρι ενέπνευσε σεβασμό σε όλο το ελληνικό μπάσκετ.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα ματς με πολύ στρεσογόνες καταστάσεις, ιδιαίτερα από την πλευρά μας. Αναμενόμενο. Νομίζω πως αυτό που μας κράτησε ήταν η συγκέντρωσή μας στην άμυνα, είχε “στραβώσει” στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι για μας, δεν είχαμε ‘καθαρό’ μυαλό, δεν γυρίζαμε την μπάλα, δεν κάναμε αυτά που έπρεπε και έμοιαζε σαν να μπαίναμε για πρώτη φορά στο γήπεδο.

Γι’ αυτό, φταίει και η αδρεναλίνη που μας "θόλωσε" το μυαλό. Νομίζω πως σε εκείνο το σημείο ο Ζώης Καράμπελας βοήθησε την ομάδα να απεγκλωβιστεί και να βρει καλές αποφάσεις και στο τέλος να νικήσουμε. Μπήκαμε στην τετράδα, επίτευγμα που αποτυπώνει μια προσπάθεια ετών του συλλόγου.

Εμείς ξεκινήσαμε φέτος με όνειρα να είμαστε ανταγωνιστικοί, να δημιουργήσουμε μία ομάδα η οποία θα είναι σεβάσμια απ’ όλους τους αντιπάλους και θεωρώ πως, καθ΄όλη τη χρονιά, τα καταφέραμε. Και με τις νίκες που κάναμε και επί μεγάλων αντιπάλων, αλλά και στα “πρέπει”, ειδικά στα τελευταία, ήμασταν εκεί.

Συνεχίζουμε και το ζητούμενο τώρα είναι να μην θεωρήσουμε τίποτα δεδομένο. Με το ίδιο σκεπτικό μας να μπορέσουμε να δυναμώσουμε τον ελληνικό κορμό κι αυτό θα μας κάνει δυνατότερους τα επόμενα χρόνια».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ