Ελλάδα

Πεδουλάκης: «Να είναι πρότυπα οι παλαιότεροι για όλους τους Παναθηναϊκούς»

Ως πρότυπο για όλους τους Παναθηναϊκούς χαρακτήρισε τον Παύλο Γιαννακόπουλο ο προπονητής του «τριφυλλιού», Αργύρης Πεδουλάκης.

Να κρατηθούν ζωντανές τις αξίες, τα οράματα και τις ιδέες των παλαιότερων μέσω του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» επιθυμεί ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, που αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου και στην οικογένεια Γιαννακόπουλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης:
- Για το τουρνουά: «Και εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο όχι μόνο για να τιμήσουμε τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου αλλά όλης της οικογένειας. Ελπίζω οι ομάδες να είναι έτοιμες για τη σεζόν που αρχίζει. Εμείς είμαστε οικοδεσπότες. Ελπίζουμε να γίνει ένα καλό τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. Να γίνει θεσμός το τουρνουά για να κρατήσουμε ζωντανές τις αξίες, τα οράματα και τις ιδέες των παλαιότερων. Να είναι πρότυπα για όλους τους Παναθηναϊκούς. Στα αγωνιστικά εμείς θέλουμε να ενσωματώσουμε τους διεθνείς και από ‘κει και πέρα τα παιδιά που δεν έχουν εμπειρίες από Ευρωλίγκα να καταλάβουν πως είναι οι ρυθμοί».

- Για το συναισθηματικό κομμάτι: «Θα είναι έντονο το συναισθηματικό αλλά όταν ξεκινάει το παιχνίδι έχει τέτοια δύναμη που σε παίρνει μαζί του».

- Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο: «Θεωρώ ότι ο κύριος Παύλος εκπροσωπούσε μια γενιά που έφυγε. Μια γενιά που μετά τον πόλεμο ξεκίνησαν με αρχές και αξίες και έφτασαν ψηλά. Για εμάς θα πρέπει να είναι πρότυπα για το τι χάσαμε και τι πρέπει να επαναφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x