Ελλάδα

Πεδουλάκης: «Το Ρέθυμνο βρήκε λύσεις από το μακρινό σουτ»

Τα σημαντικά προβλήματα του Περιστερίου σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα του Ρεθύμνου από την περιφέρεια, κόστισαν την ήττα, σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ και τα σουτ του Ρεθύμνου από μακρινή απόσταση πλήγωσαν το Περιστέρι και το υποχρέωσαν στην ήττα, όπως είπε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης:

«Ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλες ιδιαιτερότητες για μας, με την έννοια ότι υποχρεωθήκαμε να έρθουμε χωρίς τον Μουρ, ο οποίος έχει ένα πρόβλημα υγείας και του χορηγήθηκε άδεια για να κάνει κάποιες εξετάσεις και του ευχόμαστε να είναι καλά. Αν είναι καλά θα επιστρέψει, αλλιώς θα πρέπει να τον αντικαταστήσουμε. Ήταν εκτός ο Μουράτος, ενώ ο μικρός (σ.σ. Καράμπελας) μας ήρθε σήμερα ουσιαστικά μαζί μας. Νομίζω τα παιδιά έκαναν μία σοβαρή προσπάθεια να διατηρήσουν την ομάδα μέσα στο σκορ. Το Ρέθυμνο βρήκε λύσεις από το μακρινό σουτ. Πήρε και δεύτερες επιθέσεις από επιθετικά ριμπάουντ και νομίζω ότι αυτό ήταν το καταλυτικό στοιχείο που του έδωσε τη νίκη. Καλή συνέχεια σε όλους και καλή Ανάσταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x