Euroleague

Πεδουλάκης: «Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης από τους παίκτες του Παναθηναϊκού απέδωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης την ήττα από την Μπαρτσελόνα, στο τέταρτο παιχνίδι των προημιτελικών της Ευρωλίγκας.

Η μεγάλη διάθεση για τη νίκη έκανε τους παίκτες του Παναθηναϊκού να χάσουν την αυτοσυγκέντρωσή τους και να ηττηθούν (70-60) από την Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης. Αναφορικά με τη μικρή συμμετοχή του Σοφοκλή Σχορτσανίτη στο δεύτερο μέρος, ο «Άρτζι» τόνισε πως η ομάδα του ήθελε να πιέσει στην άμυνα και ο «Σόφο» δεν ήταν τόσο καλός σε εκείνο το κομμάτι.

«Ήταν ένα κακό ματς από εμάς. Το πρώτο δεκάλεπτο δεν ήμασταν καλοί. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας εύκολα στην άμυνα και την επίθεση. Προσπαθούσαν να απομονώσουν τον Διαμαντίδη, όσα τα σουτ που είχαμε δεν βρήκαν στόχο. Είχαμε κακό ποσοστό στα τρίποντα και δικαιολογημένα. Την εμπειρία την περπατάς, όπως έχω ξαναπεί. Έγινε το2-2 και έχουμε ένα ματς στην Βαρκελώνη. Με το ίδιο δόγμα θα πάμε και θα παλέψουμε. Θα δούμε τα λάθη μας και θα δουλέψουμε σε αυτά στο χρόνο που έχουμε στη διάθεσή μας», δήλωσε αρχικά ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη: «Ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ήταν κακός όμως στο αμυντικό κομμάτι, το παραδέχθηκε και ο ίδιος. Θέλαμε μεγαλύτερη πίεση στην άμυνα στην πορεία όμως γιατί άνοιξε το σκορ. Σε κάποια σημεία χρειάζεται μυαλό και όχι πάθος. Έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του και τον τραβήξαμε έξω».

Για το τελευταίο παιχνίδι της σειράς: «Τον πρώτο λόγο ούτως ή άλλως τον έχει η Μπαρτσελόνα. Η συγκέντρωση ήταν ο πρώτος λόγος της ήττας. Είχαν τόση διάθεση να νικήσουν τα παιδιά που έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους. Η ενέργεια του κόσμου σε παρασύρει μαζί της. Από αύριο έχουμε να δουλέψουμε στο κομμάτι ψυχολογία. Έχουμε μέρες να δούμε, να δουλέψουμε, να μιλήσουμε και να πάμε με το χαρακτήρα που έχουμε όλη τη χρονιά. Ξέρουμε με ποιον παίζουμε. Η Μπαρτσελόνα είναι έμπειρη ομάδα με βάθος στο ρόστερ. Θα πάμε εκεί και θα πολεμήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x