Ευρώπη

Πέφτει το μπάτζετ της Ζαλγκίρις, επίκεινται αποχωρήσεις

«Ψαλίδι» 30% αναμένεται στην ομάδα του Κάουνας.

Δύσκολη προμηνύεται η επόμενη μέρα της ακύρωσης της σεζόν για την Ζαλγκίρις. Όπως αναφέρει ο έγκυρος Λιθουανός ρεπόρτερ, Ντονάτας Ουρμπόνας, το μπάτζετ τα ομάδας του Κάουνας θα μειωθεί κατά 30% και θα ανέρχεται στα 7-8 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρει, δεν είναι δυνατό να παραμείνουν μαζί οι Ζακ ΛεΝτέι και Τζοκ Λαντέιλ, καθώς στοιχίζουν ακριβά, με τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ πιο πιθανό προς αποχώρηση μαζί με τα 550.000 δολάρια του συμβολαίου του.

Καθόλου βέβαιη δεν είναι η παραμονή των Λούκας Λεκαβίτσιους και Τόμας Γουόκαπ στη Ζαλγκίρις της νέας περιόδου, όπως αναφέρει ο έγκυρος Λιθουανός ρεπόρτερ, Ντονάτας Ουρμπόνας. Ο Λιθουανός πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων της Ευρωλίγκας και του Eurocup, ενώ έχει προσιτό buy out στο συμβόλαιό του. Ο Αμερικανός γκαρντ φημολογείται πως μπορεί να αποχωρήσει, καθώς μεταξύ των μνηστήρων είναι και η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Πιο κοντά στην έξοδο βρίσκονται και οι Εντγκάρας Ουλάνοβας και Αρτούρας Μιλάκνις, που θα ψάξουν στην ελεύθερη αγορά για κάποιο καλύτερο συμβόλαιο. Αμφίβολη είναι και η παραμονή του Μάριους Γκριγκόνις, παρότι έχει συμβόλαιο ως το 2022.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x