Euroleague

Πειθαρχική διαδικασία κατά Παναθηναϊκού από την Ευρωλίγκα

Κροτίδες, πολυάριθμοι σε κερκίδες αλλά και ένταση μεταξύ Γιαννακόπουλου και διαιτητή όπως και εκπροσώπου της Euroleague «βαραίνουν» τον Παναθηναϊκό.

Αντιμέτωπος με κίνδυνο κυρώσεων είναι ο Παναθηναϊκός για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ.

Κατά των «πράσινων» άνοιξε πειθαρχική διαδικασία από την Ευρωλίγκα, καθώς στον ανεξάρτητο δικαστή της διοργάνωση εστάλησαν το φύλλο αγώνα και οι σχετικές εκθέσεις που είναι αρκετά επιβαρυντικές για τους γηπεδούχους.

Σε αυτές αναφέρεται ότι υπήρχε ρίψη κροτίδων και άναμμα καπνογόνων, όπως και υβριστικά συνθήματα στην διάρκεια του αγώνα, ενώ γίνεται λόγος και για επεισόδια που είχε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον επικεφαλής της τριάδας των διαιτητών (προφανώς τον Λουίτζι Λαμόνικα) αλλά και έναν άνθρωπο της Ευρωλίγκας. Επίσης καταγράφεται η παρουσία πολυάριθμων οπαδών σε συγκεκριμένες κερκίδες και πλημμελή μέτρα ασφαλείας.

Μένει να φανεί αν όλα αυτά θα επιφέρουν στον Παναθηναϊκό κάτι περισσότερο από ένα βαρύ πρόστιμο. Η Ευρωλίγκα δεν συνηθίζει να επιβάλει ποινές κεκλεισμένων των θυρών, αλλά στο παρελθόν έχει… αναγκάσει τους «αιώνιους» να παίξουν μακριά από το γήπεδό τους μεν (σε Κρήτη ή Κύπρο), αλλά με κόσμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x