Ελλάδα

Πέμπτος σε συμμετοχές για την ΑΕΚ ο Σάκοτα

Τις 152 εμφανίσεις με τα «κιτρινόμαυρα» έφτασε ο Ντράγκαν Σάκοτα στους μικρούς τελικούς της ΑΕΚ με το Περιστέρι και μπήκε στην πρώτη πεντάδα του συλλόγου στη λίστα συμμετοχών.

Ιδιαίτερα σημαντικό ήταν για τον Ντούσαν Σάκοτα το χθεσινό ματς της ΑΕΚ με το Περιστέρι για την 3η θέση της Basket League.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ συμπλήρωσε τις 152 συμμετοχές με τα «κιτρινόμαυρα» και ανέβηκε στην 5η θέση της ομάδας στη σχετική λίστα, προσπερνώντας τους Δημήτρη Ποδαρά και Χρήστο Ταπούτο που είχαν 151.

Επιπλέον, ανέβηκε και στην 50άδα των περισσότερων συμμετοχών συνολικά του πρωταθλήματος με 291 παιχνίδια, αφήνοντας πίσω τους Κώστα Καϊμακόγλου και Μιχάλη Κακιούζη που είχαν από 290

Από άποψη σκοραρίσματος, ανέβηκε στην 44η θέση της λίστας των σκόρερ, προσθέτοντας δέκα πόντους στο χθεσινό ματς (2.512) και προσπέρασε τον Ντράγκαν Τάρλατς που είχε 2.503.

Δεν είναι όμως μόνο αυτά, αφού ανέβηκε και στη λίστα των ριμπάουντ. Συγκεκριμένα σκαρφάλωσε στην ένατη θέση, με 474, προσπερνώντας τον Μπουρούσου που είχε 472.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x