Ευρώπη

Πεναρόγια: «Από τους καλύτερους στο BCL ο Λάνγκφορντ, θα μπορούσαμε να τον αντιμετωπίσουμε καλύτερα»

Στην κομβική παρουσία του Κιθ Λάνγκφορντ στη νίκη της ΑΕΚ επί της Μπούργος στο ΟΑΚΑ, αλλά και στα λάθη των Ισπανών στάθηκε ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Χοάν Πεναρόγια.

Ο Χοάν Πεναρόγια εκθείασε τον Κιθ Λάνγκφορντ, που ήταν MVP της ΑΕΚ στη νίκη επί της Μπούργος και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ηττήθηκαν οι Ισπανοί.

«Ο Λάνγκφορντ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στη διοργάνωση αλλά θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα και να μην του δώσουμε τόση αυτοπεποίθηση», επεσήμανε ο 50χρονος τεχνικός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε
«Ήταν ένα παιχνίδι που αρχίσαμε νωθρά στην άμυνα. Στο ξεκίνημα θέλαμε ο Τοκότο να μαρκάρει τον Λάνγκφορντ. Ο Λάνγκφορντ βρήκε αυτοπεποίθηση στα πρώτα λεπτά. Στη συνέχεια η άμυνά μας ήταν καλύτερη. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια όμως κάποια λάθη δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Καλή επιτυχία για τη συνέχεια στην ΑΕΚ και συγχαρητήρια. Ο Λάνγκφορντ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στη διοργάνωση αλλά θα μπορούσαμε να τον αντιμετωπίσουμε καλύτερα και να μην του δώσουμε τόση αυτοπεποίθηση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x