Ελλάδα

Περί αναβολής στη δίκη Σπανούλη-Γιαννακόπουλου και αλλαγής δικηγόρου…

Η νέα αναβολή της δίκης Γιαννακόπουλου-Σπανούλη, η αλλαγή δικηγόρου του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού και ο λόγος της σημερινής παρουσίας των κ.κ. Αγγελόπουλων στα δικαστήρια.

Η δίκη Σπανούλη-Γιαννακόπουλου, ως γνωστόν, οδηγήθηκε σε νέα αναβολή, με τη νέα δικάσιμο να ορίζεται για τις 29 Απριλίου, λόγω κολλήματος του δικηγόρου του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες παρερμηνείες και κάποιες απορίες για τα σημερινά γεγονότα…

Καταρχάς, το «παρών» στο δικαστήριο έδωσαν οι ισχυροί άνδρες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, επειδή η μήνυση για το επεισόδιο στις 2 Μαΐου του 2015 στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, υποβλήθηκε από τους εκπροσώπους των «ερυθρόλευκων».

Σε ό,τι αφορά τον δικηγόρο του κυρίου Γιαννακόπουλου από την πλευρά των Πειραιωτών προκύπτει ότι το όνομα του κ. Τζανετή ανακοινώθηκε για πρώτη φορά σήμερα το πρωί και πως μέχρι να συμβεί αυτό, εκπροσωπούνταν από άλλο δικηγόρο. Η συγκεκριμένη δικηγόρος (κ. Θάνου), σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ήταν παρούσα σήμερα στη δίκη, αλλά κάθισε στις θέσεις του ακροατηρίου και όχι στα έδρανα των δικηγόρων. Μάλιστα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ήταν η ίδια που τον εκπροσώπησε στην προηγούμενη δίκη που πήρε αναβολή ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Παράλληλα, όπως βγαίνει από τους «ερυθρόλευκους», τον εκπροσώπησε και στη δίκη του με τον κ. Σκινδήλια.

Επίσης, σε ό,τι αφορά την απουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από προηγούμενες δίκες, όπως προκύπτει από τους «ερυθρόλευκους», απουσίασε και από τα 8 δικαστήρια. Διότι, ήταν πέντε οι αναβολές για παρέλευση ωραρίου και μια λόγω απουσίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των μαρτύρων. Τις δύο τελευταίες φορές που έφθασε η σειρά της υπόθεσης να δικαστεί ζήτησε αναβολή η πλευρά Γιαννακόπουλου, όπως προκύπτει από τους Πειραιώτες. Την πρώτη φορά για λόγους υγείας του Δ.Γ. και σήμερα λόγω κωλύματος του πρωτοεμφανιζόμενου δικηγόρου του.

Ακόμη, για τις ύβρεις και τις απειλές που φέρεται να εξαπέλυσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προκύπτουν από τις καταθέσεις των μαρτύρων της υποθέσεως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x