NBA

Περήφανος κι ωραίος ο «Ποπ»

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς αποδέχτηκε τον αποκλεισμό των Σπερς και μίλησε με χιούμορ για την επόμενη μέρα της ομάδας αποθεώνοντας τους παίκτες του και ειδικά τον Τιμ Ντάνκαν.

Μαθήματα για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος του αθλητισμού την ήττα έδωσε ο Γκρεγκ Πόποβιτς. Λίγη ώρα μετά τον αποκλεισμό των Σπερς από τους Κλίπερς, ο προπονητής των «σπιρουνιών» αναγνώρισε την αξία του αντιπάλου, δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του κι έκανε (και) χιούμορ.

«Τους είπα απλώς πως είμαι περήφανος γι’ αυτούς. Πιστεύω πως έδωσαν και την ψυχή τους. Ο Ντάνκαν, για παράδειγμα, είναι ένα θαύμα αυτό που κάνει στα 39 του χρόνια. Δεν έχω ξαναδεί κανέναν να κάνει κάτι τέτοιο σε αυτή την ηλικία. Όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Είμαι περήφανος γι’ αυτούς. Είμαστε μια ομάδα που ξέρει να νικά, ξέρει και να χάνει», ανέφερε.

Όσο για το μέλλον του; «Όλοι με ρωτούν για τον Τιμ, τον Μάνου κι εμένα για το αν θα σταματήσουμε εδώ και πέντε χρόνια. Δεν έχω ιδέα. Πιθανώς να επιστρέψουμε. Τα λεφτά είναι πολλά. Νομίζετε πως λέω ψέματα;», είπε.

Δείτε τη χαρακτηριστική ατάκα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x