Ελλάδα

Περήφανος Παναθηναϊκός για Παπαγιάννη και αιχμές για Τζόρτζεβιτς-Ιβάνοβιτς!

Χαρούμενος που ένα «δικό του παιδί» επιλέχθηκε τόσο ψηλά στο draft είναι ο Παναθηναϊκός, με την πράσινη ΚΑΕ να «καρφώνει» Ιβάνοβιτς και Τζόρτζεβιτς που δεν πίστεψαν στον Παπαγιάννη!

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έγραψε ιστορία με την 13η θέση που πήρε στο draft (επιλέχθηκε από τους Κινγκς) και ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του για τον μαγικό κόσμο του NBA. Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μην είναι περήφανος που ένα δικό του παιδί κατέγραψε μια τόσο σπουδαία επιτυχία και θα ζήσει το όνειρό του. Άλλωστε όλα αυτά επισκιάζουν την -όπως όλα δείχνουν- δεδομένη απώλεια από τη νέα σεζόν.

Αφού συνεχάρη τον Έλληνα σέντερ, στη συνέχεια η πράσινη ΚΑΕ «κάρφωσε» τους Τζόρτζεβιτς (κυρίως) και Ιβάνοβιτς για την μη αξιοποίηση του «PapaG», όσο βρίσκονταν στον πάγκο του τριφυλλιού. Μάλιστα, το γεγονός πως ο Σέρβος δεν έδωσε γενικότερα ευκαιρίες στα ελληνόπουλα, ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους της απομάκρυνσής του, αφού όσο ήταν αυτός στα «ηνία», το πλάνο που είχε θέσει ο Εξάστερος πήγαινε... περίπατο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αισθάνεται ύψιστη τιμή για ένα δικό της παιδί, τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος έγραψε ιστορία καταλαμβάνοντας την υψηλότερη θέση που έχει καταλάβει ποτέ Έλληνας αθλητής στο draft του NBA.

Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτή τη μεγάλη επιτυχία και για το γεγονός ότι ένας αθλητής του Παναθηναϊκού φτάνει τόσο ψηλά τιμώντας τα ελληνικά χρώματα.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στηρίζει απόλυτα τα νέα παιδιά και τα Ελληνόπουλα δίνοντάς τους χώρο να αναδείξουν το ταλέντο τους και να στελεχώσουν τις Εθνικές Ομάδες.

Παράλληλα, όμως, αισθανόμαστε και μεγάλη πικρία που οι προηγούμενοι προπονητές μας δεν πίστεψαν και δεν έδωσαν χρόνο και εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά.

Εμείς, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το ελληνικό στοιχείο και να αναδεικνύουμε μέσω των Ακαδημιών και του συλλόγου μας αθλητές με ήθος, αρχές και Παναθηναϊκές αξίες.

Συγχαρητήρια Γιώργο!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x