NBA

Πέρκινς: «Ο Ντουράντ δεν μπορούσε να κοιτάξει στα μάτια τον Γουέστμπρουκ»

Σίγουρος πως ο Κέβιν Ντουράντ θα έχει μετανιώνει για την απόφαση να πάει στους Γουόριορς εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Κέντρικ Πέρκινς, ο οποίος άφησε αιχμές για την προσωπικότητα του KD!

Σαν… κλέφτης άφησε τους Θάντερ ο Κέβιν Ντουράντ, για να πάει στους Γουόριορς, όπως δήλωσε ο Κέντρικ Πέρκινς.

Ο έμπειρος σέντερ τόνισε πως ο KD δεν έχει τόσο δυνατή προσωπικότητα, ώστε να ανακοινώσει στα ίσα την απόφασή του στον Ράσελ Γουέστμπρουκ και γι’ αυτό το έκανε μέσω… μηνύματος, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος πως οι πρώην… Διόσκουροι της ομάδας από την Οκλαχόμα θα μετανιώσουν για τον χωρισμό τους στο μέλλον.

«Αυτό που πιστεύω εγώ είναι πως τόσο ο Γουέστμπρουκ, όσο και ο Ντουράντ, δεν αξιολόγησαν σωστά τις δυνατότητές τους. Δεν σκέφτηκαν πως δύο από τους πέντε καλύτερους παίκτες στη λίγκα είναι στην ίδια ομάδα και πως θα μπορούσαν να πάρουν το πρωτάθλημα», δήλωσε αρχικά ο Κέντρικ Πέρκινς στο «Vertical» και πρόσθεσε:

«Όταν θα το σκέφτονται αυτό μετά από δέκα χρόνια, θα το μετανιώσουν. Θα μετανιώσουν πως δεν αξιολόγησαν ο ένας τον άλλον, όπως θα έπρεπε. Και μιλάω και για τους δύο. Ποτέ δεν υπήρξε κόντρα μεταξύ τους. Ήμασταν όλοι μαζί, μία παρέα».

Για την απόφαση του Ντουράντ να πάει στους Γουόριορς: «Εντάξει KD πήρες την απόφασή σου. Αλλά, θα πρέπει να υπάρξει και ένας τρόπος να το πεις. Δεν στέλνεις απλά ένα μήνυμα στον Γουέστμπρουκ και του λες: “Θα πάω στους Γουόριορς”. Το κάνεις σαν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, όταν έφυγε από το Μαϊάμι για το Κλίβελαντ, όπου πήγε για δείπνο με τους Μπος και Γουέιντ και τους είπε ότι φεύγει. Για παράδειγμα, θα μπορούσε να καλέσει τους Γουέστμπρουκ και Κόλισον και να τους πει: ”Παιδιά, περάσαμε πολύ ωραία. Σας αγαπώ σαν αδέρφια μου, αλλά θα πάω στο Γκόλντεν Στέιτ”. Πιστεύω πως σ’ αυτό φταίει η προσωπικότητά του, γιατί θα ήταν δύσκολο να κοιτάξει στα μάτια τον Γουέστμπρουκ και τον Κόλισον. Είναι πιο εύκολο να στέλνεις ένα μήνυμα και να τελειώνεις, παρά να το κάνεις πρόσωπο με πρόσωπο με έναν άνθρωπο που πηγαίνατε για… πόλεμο τα τελευταία έξι χρόνια. Αυτό κάνει πιο δύσκολη την απόφασή σου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x