Ευρώπη

Περπέρογλου: «Έχω εξαιρετικές σχέσεις με τον Τόμιτς από τον Ολυμπιακό»

Ενθουσιασμένος και ανυπόμονος να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα δήλωσε ο Στράτος Περπέρογλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Εξαιρετικές είναι οι σχέσεις του Στράτου Περπέρογλου με τον Μίλαν Τόμιτς, από την κοινή τους θητεία στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Έλληνας φόργουορντ στην ιστοσελίδα του Ερυθρού Αστέρα.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το καινούριο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα μου. Ποτέ δεν φοβήθηκε τις νέες προκλήσεις και μου αρέσει να είμαι σε τέτοιες καταστάσεις. Γι’ αυτό, ανυπομονώ να αρχίσω τη δουλειά και τις προπονήσεις με τους νέους μου συμπαίκτες και τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Επίσης, ανυπομονώ να δω και την πόλη του Βελιγραδίου», δήλωσε αρχικά ο Στράτος Περπέρογλου στην ιστοσελίδα του Ερυθρού Αστέρα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο κίνητρό του:

«Το κίνητρό μου είναι η πραγματική αγάπη και η απόλαυση που έχω γι’ αυτό που κάνω. Είμαι ευγνώμων στον Θεό για την καριέρα μου και τις μεγάλες ομάδες που έχω παίξει. Οι νέοι στόχοι μου και οι προκλήσεις μου είναι να βοηθήσω τον Ερυθρό Αστέρα να πετύχει τους στόχους μου τη νέα σεζόν».

Για τον Μίλαν Τόμιτς: «Έχω μιλήσει ήδη με τον κόουτς, ενώ είχαμε μία εξαιρετική συνεργασία και επικοινωνία από τότε που συνεργαστήκαμε στον Ολυμπιακό. Επίσης, ο Ερυθρός Αστέρας είναι μία ομάδα με μεγάλη παράδοση και πολλούς οπαδούς και θα είναι πολύ ωραίο που θα αγωνιστώ με τη φανέλα του».

Και κατέληξε ο «Πέρπε: «Γνωρίζω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί στο Βελιγράδι και πρόκειται για ένα από τα καλύτερα μέρη για να παίξεις μπάσκετ. Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό και ανυπομονώ να παίξω μπροστά σε αυτό το κοινό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x