Ευρώπη

Περπέρογλου: «Πρωτόγνωρο για μένα να πηγαίνω τέτοια περίοδο σε ομάδα»

Χαρούμενος για τη μεταγραφή του στη Χάποελ Ιερουσαλήμ δήλωσε ο Στράτος Περπέρογλου που μίλησε για την πρωτόγνωρη για τον ίδιο περίσταση να εντάσσεται σε ομάδα στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ο Στράτος Περπέρογλου έφτασε πρωί-πρωί στο Ισραήλ για να αρχίσει προετοιμασία με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αποτελώ μέλος του συλλόγου αυτού. Μίλησα με τον κόουτς Κατσικάρη και άκουσα καλά πράγματα για την ομάδα, που έχει μεγάλες φιλοδοξίες για φέτος. Ξέρω πως η Χάποελ έχει πετυχημένη πορεία τα τελευταία χρόνια και θέλω να συνεχίσουμε πάνω στον ίδιο δρόμο. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και ελπίζω να δέσουμε καλά. Δεν ξέρω τι θα καταφέρουμε, αλλά θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους», τόνισε.

Όσο για την αγωνιστική του ετοιμότητα, ο 33χρονος φόργουορντ είπε: «Για μένα ήταν ένα μακρύ καλοκαίρι. Για πρώτη φορά έκανα προετοιμασία και προπονήσεις μόνος μου. Όμως είμαι έτοιμος και ανυπομονώ να ενσωματωθώ στη Χάποελ. Είναι πρωτόγνωρο για μένα να εντάσσομαι σε μία ομάδα τόσο αργά και θέλω να προσαρμοστώ και να βοηθήσω το συντομότερο δυνατό».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x