Ευρώπη

Πέσιτς: «Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι, αλλά είναι φυσιολογικό»

Την αποψινή πρεμιέρα της Μπαρτσελόνα στο Super Copa σχολίασε ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Η Μπαρτσελόνα ξεκινά απόψε τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη νέα σεζόν με παιχνίδι νοκ άουτ απέναντι στην Μπασκόνια για την ημιτελική φάση του Super Copa.

Εν όψει του αγώνα τοποθετήθηκε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Σβέτισλαβ Πέσιτς, με τον Σέρβο να επισημαίνει ότι η ομάδα του δεν είναι ακόμα έτοιμη και πως χρειάζεται να βελτιωθεί ιδιαίτερα στην άμυνα. Μάλιστα, σύμφωνα με τον 69χρονο προπονητή, η αμυντική προσήλωση θα είναι το κλειδί απέναντι σε μια πολύ έμπειρη και γεμάτη ποιότητα ομάδα.

Παράλληλα, μπορεί η Μπαρτσελόνα να στοχεύει σε μεγαλύτερους επιτυχίες αυτή τη σεζόν, ωστόσο σύμφωνα με τον Πέσιτς πάντα ένας τίτλος είναι σημαντικός.

«Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι όπως και οι υπόλοιπες ομάδες που παίζουν στο Super Copa. Πρέπει να βελτιωθούμε και να είμαστε πολύ καλοί στην άμυνα και τα ριμπάουντ. Η Μπασκόνια είναι μια έμπειρη ομάδα, με ατομική ποιότητα που παίζει σύγχρονο μπάσκετ και φυσικά αυτό θα είναι το κλειδί για να βελτιώσουμε τη συγκέντρωση μας στην άμυνα. Φέτος έχουμε στόχο να βρεθούμε στο Top - 8 της Euroleague και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Όμως και αυτή είναι μια διοργάνωση που μας ενδιαφέρει και πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να κερδίσουμε το πρώτο μας παιχνίδι », ανέφερε ο Σέρβος προπονητής.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Παναγούλιας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x