Euroleague

Πέσιτς: «Πάντα έτσι κάνει ο Αταμάν όταν χάνει»

Οι διαμαρτυρίες για τη διαιτησία είναι μία… συνήθης πρακτική του Εργκίν Αταμάν, όπως δήλωσε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς ενόψει του πέμπτου ματς ανάμεσα στην Αναντολού Εφές και την Μπαρτσελόνα.

Αρκετά… συνηθισμένη είναι η διαμαρτυρία του Εργκίν Αταμάν για τη διαιτησία, ειδικά όταν χάνει, σύμφωνα με όσα είπε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, ενόψει του πέμπτου ματς των playoffs ανάμεσα στην Εφές και την Μπαρτσελόνα.

«Ξέρουμε ποιος είναι ο Αταμάν, δεν αλλάζει και αυτό δεν αλλάζει. Πάντα αυτό κάνει στις ήττες. Εμείς, θα πρέπει να δείξουμε στους διαιτητές ότι ήρθαμε για να νικήσουμε. Εάν οι διαιτητές νιώσουν ότι οι παίκτες μίας ομάδας παλεύουν και δεν διαμαρτύρονται, τότε σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις το παιχνίδι σου», δήλωσε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν, αναφορικά με τη διαιτησία, ενώ αναφορικά με τα ατού της Εφές:

«Έχουν δέκα ξένους παίκτες με μεγάλη εμπειρία, ειδικά στην επίθεση. Αλλά, από την άλλη παίζουν και άμυνα, οπότε έχουν καλή ισορροπία. Οι Μίσιτς και Λάρκιν είναι πολύ σημαντικοί παίκτες για εκείνους. Γι’ αυτό, είναι η σημαντική η άμυνα πάνω στα γκαρντ τους. Η άμυνά μας πρέπει να ξεκινάει από εκεί, να σταματήσουμε τους Μίσιτς και Λάρκιν. Κάτι που κάναμε πολύ καλά στο προηγούμενο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x