NBA

Πέταξε… ρουκέτες και ισοφάρισε το Χιούστον (video)

Οι Ρόκετς νίκησαν 95-92 τους Γουόριορς στο Όουκλαντ, ισοφάρισαν σε 2-2 τη σειρά των τελικών της Δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ και επανέκτησαν το πλεονέκτημα έδρας.

Άμεση αντίδραση και… break στο break για τους Χιούστον Ρόκετς, που έδωσαν ξανά «ζωή» στην σειρά με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Οι «ρουκέτες» μετά τη συντριβή τους με σκορ 126-85 στο τρίτο παιχνίδι της σειράς, επικράτησαν 95-92 στο Όουκλαντ με εκπληκτική τέταρτη περίοδο (25-12 επί μέρους σκορ) και ισοφάρισαν σε 2-2 τους τελικούς της Δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ.

Οι πρωταθλητές, άρχισαν εκρηκτικά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν 28-19, όμως οι Ρόκετς απάντησαν με 34-19 και πήγαν στο ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 53-46. Ο Στεφ Κάρι που τελείωσε το ματς με 28 πόντους, πέτυχε συνεχόμενα τρίποντα στο τρίτο δωδεκάλεπτο και έφερε τη διαφορά στο +10 (80-70) για τους γηπεδούχους, όμως στη συνέχεια είχαμε ξανά… ανατροπή.

Οι Ρόκετς έκαναν επί μέρους 15-4 και πέρασαν μπροστά με ένα πόντο στα μέσα του τέταρτου δωδεκάλεπτου και έμελε να μην χάσουν από εκείνο το σημείο και έπειτα ξανά το προβάδισμα. Με το σκορ 94-92 οι Γουόριορς είχαν 12’’ για το καλάθι της ισοφάρισης ή της νίκης, όμως το σουτ του Τόμπσον δε βρήκε στόχο και στη συνέχεια ο Κρις Πολ με 1/2 βολές διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Τζέιμς Χάρντεν με 30 πόντους, ενώ ο Πολ τον ακολούθησε στους 27. Για τους Γουόριορς, πλην του Κάρι ο οποίος είχε 6/13 τρίποντα, ο Κέβιν Ντουράντ έκανε double-double με 27 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Το πέμπτο παιχνίδι της σειράς που κρίνεται στις τέσσερις νίκες, θα διεξαχθεί στο Χιούστον τα ξημερώματα της Παρασκευής (25/05)

Τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα:



Επιμέλεια: Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x