Ελλάδα

Πέτεγουεϊ: «Ανυπομονώ να παίξω στον ΠΑΟΚ»

Ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και αποφασισμένος να πετύχει και να βοηθήσει τη νέα του ομάδα δήλωσε ο Τεράν Πέτεγουεϊ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αμερικανού φόργουορντ στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

-Ποιες είναι οι σκέψεις για τη νέα πρόκληση που έχεις μπροστά σου;
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που μου δίνουν ο ΠΑΟΚ και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

-Τι γνωρίζεις για τον ΠΑΟΚ;
«Ξέρω για τη μεγάλη παράδοση της ομάδας και όποιον και να ρώτησα μου είπε πολύ καλά λόγια για τον ΠΑΟΚ, τους φιλάθλους και την πόλη. Γνωρίζω επίσης το Φιλ Γκος, με τον οποίο έπαιξα αντίπαλος στην Ιταλία».

-Έχεις μιλήσει με τον Ηλία Παπαθεοδώρου;
«Ναι, έχουμε μιλήσει με τον προπονητή και μου έχει πει τι θέλει να φέρω στην ομάδα. Ήταν μια πολύ ωραία συζήτηση και πραγματικά ανυπομονώ να παίξω στον ΠΑΟΚ.

-Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τους αγώνες με την Καρσίγιακα για τη φάση των «16» του Basketball Champions League. Τι πιστεύεις για αυτά τα παιχνίδια;
«Ναι, το γνωρίζω! Το Basketball Champions League είναι ένα σπουδαίο πρωτάθλημα και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πέρασε στην επόμενη φάση δείχνει πολλά για την δυναμικότητα της ομάδας. Ανυπομονώ για τους αγώνες με την Καρσίγιακα».

-Τι ξέρεις για τη Stoiximan.gr Basket League;
«Ξέρω ότι είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ένα από τα καλύτερα της Ευρώπη. Έχει πολύ καλή φήμη».

-Τι να περιμένει ο κόσμος από εσένα;
«Έναν παίκτη που θα δίνει τα πάντα για την ομάδα σε κάθε παιχνίδι. Είμαι ένας παίκτης με πολλή ενέργεια. Είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ από τα αμέσως επόμενα παιχνίδια της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x