Ελλάδα

Πετρίδης: «Αυτό που λείπει από την περιφέρεια είναι ο Γιόρκ»

Ακούστε όλα τα τελευταία νέα της ΑΕΚ στο μπάσκετ από τον Γιώργο Πετρίδη.

Τα χαρακτηριστικά που θα προσθέσει στην ΑΕΚ ο Γκέιμπ Γιορκ ανέλυσε ο Γιώργος Πετρίδης, ο οποίος σχολίασε και τα στοιχεία που ψάχνουν οι κιτρινόμαυροι για μια ακόμα προσθήκη.

«Έρχεται σήμερα ο Γιορκ, στις 21:45. Είναι πολύ καλός στο τρίποντο, από το κολλέγιο ακόμα σούταρε με 40%. Είναι εκρηκτικός παίκτης. Σαν μειονέκτημα έχει ότι είναι κοντός για δυάρι, ίσως αυτό αποτελέσει πρόβλημα στην άμυνα. Αυτό μπορεί να καλυφθεί από το ότι είναι δυνατό κορμί, είναι παίκτης που θα δώσει στην ΑΕΚ αυτό που της λείπει, δηλαδή την ενέργεια που χρειάζεται», σχολίασε αρχικά.

Όσο για τις επόμενες κινήσεις των κιτρινόμαυρων, ανέφερε: «Η ΑΕΚ ψάχνεται γενικά για σέντερ. Είναι δύσκολο αυτή την περίοδο να βρεις έναν παίκτη. Στα χαρακτηριστικά, θέλει ένα πιο βαρύ κορμί από τον Χάντερ. Αν η ΑΕΚ δεν βρει αυτό που θέλει στην θέση του 5, μήπως πάρει το 3-4. Μένει ένα κενό, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι θα επιστρέψει ο Καββαδάς. Φέτος το έχουμε πει πολλές φορές ότι επιστρέφει, αλλά θα δούμε».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην εικόνα των κιτρινόμαυρων κόντρα στον Πανιώνιο, την περίπτωση Όγκαστ που έχει ακουστεί για το σύνολο του Μπάνκι, αλλά και τις ευκαιρίες που έχουν δοθεί στον Δημήτρη Μωραΐτη.

Ακούστε όλα όσα είπε ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ στην εκπομπή «Μπάσχετοι» του ΣΠΟΡ FM 94,6, με τους Χρήστο Ρομπόλη και Παναγιώτη Κεφαλά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x