NBA

Πιο... καυτοί από ποτέ οι Νετς – Νίκησαν και τους Λέικερς

Τα ξημερώματα επικράτησαν 115-110 των Λος Άντζελες Λέικερς φιλοδωρώντας την παρέα του ΛεΜπρον Τζέιμς με άλλη μια ήττα και τον ίδιο με μια μεγαλειώδη τάπα την στιγμή που προσπαθούσε να καρφώσει.

Αυτοί οι Νετς είναι οι καλύτεροι των τελευταίων ετών. Τα ξημερώματα επικράτησαν 115-110 των Λος Άντζελες Λέικερς φιλοδωρώντας την παρέα του ΛεΜπρον Τζέιμς με άλλη μια ήττα και τον ίδιο με μια μεγαλειώδη τάπα την στιγμή που προσπαθούσε να καρφώσει.

Αυτή η νίκη ήταν η έκτη στη σειρά για τους Νετς, οι οποίοι τρέχουν το καλύτερο σερί στα τελευταία τέσσερα χρόνια. Καθοριστικό ρόλο στην επικράτηση αυτή έπαιξε ο Ντ’Αντζελο Ράσελ. Πέτυχε 22 πόντους και μοίρασε 13 ασίστ στην καλύτερη επίδοση την καριέρας του. Ο ΛεΜπρον Τζέιμς παρά την τάπα που έφαγε, δεν επηρεάστηκε και πέτυχε 36 πόντους, 13 ριμπάουντ και 8 ριμπάουντ.

Την ίδια βραδιά η παλιά ομάδα του ΛεΜπρον έπαιρνε μια μεγάλη νίκη με ένα follow του Λάρι Νανς στα τελευταία δεύτερα του αγώνα με τους Πέισερς. Με τον τρόπο αυτό οι Καβαλίερς σταμάτησαν το σερί της ομάδας της Ιντιάνα στις επτά νίκες. Ο Χουντ ήταν ο πρώτος σκόρερ με 17 πόντους και ο Νανς ακολούθησε με 15. Από την άλλη πλευρά ο Σαμπόνις είχε 17 πόντους και ο Μπογκντάνοβιτς με 15.

Τα αποτελέσματα στους αγώνες του ΝΒΑ

Ιντιάνα Πέισερς – Κλίβελαντ Κάβαλίερς 91-92
Μπρούκλιν Νετς – Λος Άντζελες Λέικερς 115-110
Ατλάντα Χοκς – Ουάσιγκτον Ουίζαρντς 118-110
Ντένβερ Νάγκετς – Ντάλας Μάβερικς 126-118

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x