Euroleague

Πήρε Αρσενόπουλο στο Τελ Αβίβ ο Σφαιρόπουλος!

Όπως αναμενόταν, ο Σφαιρόπουλος, για να έχει το κεφάλι του ήσυχο, πήρε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ τον 17χρονο Νίκο Αρσενόπουλο! Μάλλον ούτε Πέμπτη ο Σπανούλης!

Μετά το επίσημο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα στο πρωτάθλημα, απέναντι στην Κύμη, ο 17χρονος Νίκος Αρσενόπουλος ετοιμάζεται για την πρώτη του εμπειρία σε επίπεδο Ευρωλίγκας!

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, λοιπόν, για να έχει το κεφάλι του ήσυχο, αφού… τα έχει δει όλα και φέτος με τους τραυματισμούς, πήρε στην αποστολή των Πειραιωτών για το ματς με τη Μακάμπι, στο Τελ Αβίβ, τον πιτσιρικά, ο οποίος, μέσα σε οκτώ μέρες, ζει για δεύτερη φορά το όνειρό του -ακόμη και αν δεν αγωνιστεί καθόλου στο Ισραήλ.

Από εκεί και πέρα, ο Βασίλης Σπανούλης είναι, φυσικά, εκτός και πολύ δύσκολα θα είναι έτοιμος και για το ματς με τη Χίμκι, την ερχόμενη Πέμπτη. Λογικά, ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα είναι «ετοιμοπόλεμος» για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Άρη, στη Θεσσαλονίκη.

Να σημειώσουμε πως η αποστολή αναχωρεί στις 17:00 από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ η αναμέτρηση κόντρα στην «ομάδα του λαού» είναι προγραμματισμένη για αύριο, Τρίτη (24/10), στις 21:05.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x