Γενικά

Πήρε... εκδίκηση από τον Καναδά η Αυστραλία

Με επιβλητική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο η Αυστραλία επικράτησε του Καναδά πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 81-73 και «εκδικήθηκε» την ομάδα του Νικ Νερς για την ήττα της περασμένης Παρασκευής.

Πήρε τον «αέρα» της... πίσω από τον Καναδά η Αυστραλία ενόψει της συνάντησης τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τα «καγκουρό» επικράτησαν με 81-73 της ομάδας του Νικ Νερς σε νέα φιλική μεταξύ τους αναμέτρηση που διεξήχθη στο Περθ της Αυστραλίας και «έσβησαν» την ήττα της περασμένης Παρασκευής με 20 πόντους διαφορά από την ομάδα που θα αντιμετωπίσουν την 1η Σεπτέμβρη στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το σύνολο του Αντρέι Λεμάνις βρισκόταν πίσω στο σκορ με 33-30 στο ημίχρονο, όμως, με αντεπίθεση διαρκείας σημείωσε ένα επιμέρους σερί 49-32 για το 79-65 του 38’, προτού μειώσουν στο φινάλε οι Καναδοί για το τελικό αποτέλεσμα.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αναδείχθηκε ο νεοαποκτηθείς σέντερ της Ζαλγκίρις, Τζοκ Λάντεϊλ, με 13 πόντους συν εννέα ριμπάουντ ενώ άξιοι συμπαραστάτες υπήρξαν οι Μπόλντεν, Γκούλντινγκ και Ινγκλς, σε ένα ματς που δεν αγωνίστηκαν ο Άντριου Μπόγκουτ και ο Πάτι Μιλς.

Από την πλευρά των ηττημένων ξεχώρισε ο Κεμ Μπερτς με 18 πόντους ενώ στο ένα τρίποντο έμεινε ο επίσης άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, Κάιλ Γουίλτζερ.

Σημειώνεται ότι ο Νικ Νερς δεν χρησιμοποίησε στο συγκεκριμένο ματς τον Κέβιν Πάνγκος.

Τα δεκάλεπτα: 17-18, 30-33, 60-59, 81-73.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x