Euroleague

Πήρε το θρίλερ και έρχεται «φτιαγμένη» Ελλάδα η Χίμκι

Αν και βρέθηκε να χάνει με διψήφιες διαφορές, η Χίμκι έκανε αντεπίθεση διαρκείας και τελικώς επικράτησε 91-90 της Μπασκόνια. Στο 5-1 ανέβηκε η ομάδα του Μπαρτζώκα που έρχεται ΟΑΚΑ την άλλη εβδομάδα.

Καρδιοχτύπησε, αλλά τέλος καλό, όλα καλά για τη Χίμκι! Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρήκε τις λύσεις που έψαχνε στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα και έκαμψε την αντίσταση της Μπασκόνια με σκορ 91-90. Κάπως έτσι ανέβηκε στο 5-1 και ετοιμάζεται για Ελλάδα ενόψει Παναθηναϊκού την άλλη εβδομάδα, την ώρα που οι Βάσκοι υποχώρησαν στο 1-5.

Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές οι Σβεντ και Γκιλ που είχαν από 20, με τον Ρώσο γκαρντ –παρά την αστοχία του με 1/8 τρίποντα- να ανεβάζει στροφές στη τέταρτη περίοδο και να συμβάλει αποφασιστικά στο ροζ φύλλο αγώνα. Είχε παράλληλα 5 ασίστ, ενώ ο Αμερικανός πλην του σκορ, βοήθησε και στα ριμπάουντ καθώς μάζεψε 7 (4 επιθετικά). Διψήφιοι και οι Άντερσον-Μάρκοβιτς με 18 (1/7 τρίποντα) και 15 πόντους αντίστοιχα. Από πλευράς φιλοξενούμενων στους 19 πόντους σταμάτησε ο Τζάνινγκ, από 14 είχαν οι Βόιγκτμαν-Σενγκέλια, ενώ ο Γκρέιντζερ κατέγραψε 11 ασίστ, αν και έμεινε στους 4 πόντους με 1/5 τρίποντα.

Τα δεκάλεπτα: 18-21, 40-48, 61-64, 91-90

inner
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x