Ελλάδα

Πιστιόλης: «Παίκτης top level Ευρωλίγκας ο Σαντ-Ρος»

Ο Ανδρέας Πιστιόλης έπλεξε το εγκώμιο του Κουβανού που απέκτησε ο Παναθηναϊκός.

Εξαιρετική κίνηση χαρακτήρισε για τον Παναθηναϊκό τη συμφωνία με τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος ο Ανδρέας Πιστιόλης. Ο συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ έπλεξε μέσω της Live Sport το εγκώμιο του Κουβανού γκαρντ/φόργουορντ.

«Είναι εξαιρετικός παίκτης και θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός έκανε σπουδαία επιλογή. Πρόκειται για παίκτη επιπέδου Ευρωλίγκας και μάλιστα top level. Έχει ισχυρή αμυντική παρουσία με κάθε τρόπο και κάθε συνθήκη. Με όσα κάνει βοηθά όλους τους άλλους. Κάνει τόσα πολλά πράγματα, είναι σπάνιο ένας παίκτης να είναι τόσο σύνθετος. Ο Παπαθεοδώρου στην ΑΕΚ τον βοήθησε να καταλάβει ποια είναι τα προσόντα του και κυρίως να τα χρησιμοποιήσει. Εκεί έγινε παίκτης Ευρωλίγκας», τόνισε.

«Μπορεί να ανταποκριθεί σε πολλές θέσεις και πολλά σχήματα. Όποιοι κι αν είναι στο παρκέ, πετάς τον Σαντ-Ρος μέσα γιατί το παιχνίδι του συνδυάζεται με όλους, είτε ως πόιντ γκαρντ, είτε ως 2άρι, είτε ως 3άρι. Είναι εργατικός, έχει σωστή νοοτροπία και διαθέτει υψηλό μπασκετικό IQ», πρόσθεσε.

«Είναι καλός χαρακτήρας και πολύ φιλικός, τον αγάπησαν όλοι γιατί είναι καλό παιδί και ο τρόπος παιχνιδιού του είναι να σκίζεται για τους άλλους», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x