Ελλάδα

Πιτίνο: «Αν προχωρήσουν οι Μπακς, είναι πιθανό να μην παίξει ο Αντετοκούνμπο στο Προολυμπιακό»

Τη μεγάλη πιθανότητα που υπάρχει να παραταχθεί η εθνική ομάδα στο Προολυμπιακό τουρνουά χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο παραδέχθηκε κατά την παρουσίασή του ο Ρικ Πιτίνο.

Το σοβαρό ενδεχόμενο να απουσιάσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από το Προολυμπιακό τουρνουά επιβεβαίωσε ο Ρικ Πιτίνο.

Στη συνέντευξη της παρουσίασής του, ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός άφησε να εννοηθεί ότι είναι πιθανό να διεκδικήσει η ομάδα την πρόκριση χωρίς τον Έλληνα σούπερ σταρ.

«Θα μιλήσω με τον Γιάννη και τον Θανάση όταν θα παίξουν με τους Χιτ τον Μάρτιο. Ο Γιάννης έχει αρχίσει καταπληκτικά την σεζόν και είναι αφοσιωμένος στο να πάρει το πρωτάθλημα. Είναι πιθανό αν προχωρήσουν οι Μπακς στα πλέι-οφ να μην είναι μαζί μας στο Προολυμπιακό», ανέφερε αρχικά. Και συνέχισε:

«Τον Θανάση τον ξέρω πολύ καλά. Αν περάσουμε, πιστεύω πως ο Γιάννης θα είναι εκεί. Θα αφήσουμε μια θέση για εκείνον ακόμη κι αν χρειαστεί να πάρει την θέση μου.

Είναι πάντα καλύτερο να αξιολογείς την κατάσταση μιλώντας απευθείας με τους παίκτες. Ξέρω καλά τους παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά και του Ολυμπιακού, σκοπεύω να δω και να μιλήσω με τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε (Σλούκας) και Μακάμπι (Ντόρσεϊ)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x